Skip Navigation LinksHome-Nieuws-Nieuwe publicaties-Item

Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs 26 maart 2018

Best practices: inspiratie uit de praktijk

coverIdeeenboekEr is een grote rijkdom aan kennis en ervaring aanwezig bij sportclubs. Daaruit is flink geput bij de samenstelling van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs. Meer dan 250 praktijkvoorbeelden van heel verschillende sportclubs uit alle windstreken worden in dit kloeke boek gepresenteerd. Het is een bundeling van briljante ideeën, ludieke acties, praktische tips en slimme trucs waar elke club zijn voordeel mee kan doen. De voorbeelden worden in het boek kort en pakkend beschreven.

Onderwerpen
In het boek wordt aandacht geschonken aan alle aspecten van de verenigingsorganisatie: bestuur en beleid, vrijwilligersmanagement, financiële huishouding, ledenwerving en –behoud, maatschappelijke inzet, sponsoring, exploitatie kantine, beheer accommodatie en organisatie evenementen.

Online platform
Elk boek heeft een unieke code die een heel jaar gratis toegang verschaft tot het besloten deel van het digitale platform van NL Sportclub. Daar wordt aanvullende informatie aangeboden over verschillende praktijkvoorbeelden uit het boek én zullen nieuwe inspirerende cases worden gepresenteerd.

Titel: Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs
Uitgave: NL Sportclub
Prijs: € 34,95 (inclusief btw 6%)
Aantal pagina's: 208
Formaat: 220 x 220 mm
Uitvoering: vierkleurendruk, genaaid en gebonden in hardcover omslag, leeslintje
Bestellen: via deze webshop

« terug

Reacties: 0

Reactie toevoegen

Naam*
E-mailadres*
Reactie*
Stuur mij een e-mail als er een nieuwe reactie wordt geplaatst