Skip Navigation LinksHome-Nieuws-Nieuws Alert-Item

Sport eXperience met 12 sportinnovaties naar Düsseldorf 30 september 2016

door: Arno Hermans

XL41SporteXperience-ArnoHermansOp dinsdag 4 en woensdag 5 oktober aanstaande heeft Sport eXperience een paviljoen op het Innovation in Sports-congres in Düsseldorf. Op dit paviljoen zullen 12 sport startups hun innovatie tonen aan de bezoekers. Ook pitchen een aantal daarvan hun innovatie tijdens de startup showcase. Bezoekers van het congres komen in contact met:

  1. 3Dmouthguard
  2. Dashtag
  3. Freesense Solutions
  4. Icebyk
  5. Improve Health
  6. Ockyz
  7. Profitz
  8. Savvy
  9. SciSports
  10. SmartGoals
  11. Talents of Tomorrow
  12. Videobserver

Naast de startup showcase en de beursvloer geven een keur aan sprekers inzicht over de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatie in de sport. De presentaties focussen zich met name op performance analytics en fan engagement.
 
Sport startup: bedreiging of kans voor bonden
Bedrijven als Airbnb en Uber hebben bewezen dat startups in staat zijn vernieuwingen door te voeren en de markt naar hun hand te zetten. Ook in de sport ontwrichten nieuwe ondernemingen bestaande modellen. Sport eXperience bracht de Nederlandse sport startups in kaart en komt tot een wake-up call voor sportbonden. Tijdens het congres gaan bonden en startups in gesprek met elkaar over de rol van de startup in de sport.
 
Sport eXperience werkt samen met een aantal Amerikaanse, Australische en Europese accelerators en incubators in het uitwisselen van kennis en startups. Sport eXperience daagt ondernemers uit met een klantgerichte aanpak en ondersteunt hen in hun internationale groeiambities. Op het podium delen een aantal programma’s hun kennis waaronder Sport eXperience.
 
Voor meer informatie: www.innovationinsports.com

« terug

Reacties: 0

Reactie toevoegen

Naam*
E-mailadres*
Reactie*
Stuur mij een e-mail als er een nieuwe reactie wordt geplaatst