Skip Navigation LinksHome-Sportspreker-Item

Henk Kraaijenhof 4 maart 2013

Henk Kraaijenhof - innovatieve prestatiebevorderingen

Henk Kraaijenhof is bekend vanwege zijn werk als toptrainer en prestatiecoach van internationale topsporters als Nellie Cooman, Mary Pierce, Troy Douglas en Merlene Ottey. Daarnaast is hij bekend als innovator van prestatiebevordering. Hij houdt zich met name bezig met ‘het-uiterste-uit-mensen-te-halen’. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het begeleiden van CEO’s, topbestuurders en mensen uit sport, bedrijfsleven, kunst, cultuur, media en wetenschap.
 
HenkKraaijenhof175FCHenk Kraaijenhof heeft (samen met KLM) een exclusief gezondheidsconcept  ontwikkeld: ‘De Kunst van Presteren’. Het programma richt zich speciaal op topmanagers van profit –en non-profitorganisaties waarbij prestatieverbetering centraal staat. Uitgangspunt van ‘De Kunst van het Presteren’ is dat (werk)belasting en gezondheid in balans moeten zijn om topprestaties te blijven leveren. Voor Henk Kraaijenhof is presteren een ‘way-of-life’. Hij hanteert daarbij graag het standpunt: ‘je kunt een prestatie pas verbeteren als je een uitgangspositie hebt gemeten’.
 
Kraaijenhof kent als geen ander de weg naar prestaties en succes. Zo is Kraaijenhof ook werkzaam bij diverse anti-terroristische eenheden in binnen- en buitenland, arrestatie-eenheden van Politie en Defensie. Dus waar op het scherpst van de snede gewerkt moet worden en waar winnen en verliezen aan twee kanten ingrijpende gevolgen kan hebben…
 
Graag vertelt hij directie en werknemers van bedrijven, sportorganisaties en andersoortige instellingen wat de kern is van zijn geslaagde aanpak.

Voor meer informatie: Peter Hopstaken, Sport Knowhow XL (info@skxl.nl of 06-5579 3708).

Andere sprekers en hun specialiteiten | klik op de naam voor verdere informatie

· Bram Bakker - sportpsychiater die met topsporters werkt
· Toon Gerbrands - Imponerende spreker over inspirerend leiderschap
· Ton Boot - motivatie, conflicthantering en teambuilding
· Jacco Eltingh & Paul Haarhuis - tweevoudig wereldkampioen dubbel in tennis
· prof. dr Maarten van Bottenburg - sportontwikkeling, sportbeleid, sportbestuur
· Frénk van der Linden - haarscherpe dagvoorzitter, debatleider, interviewer
· prof. drs Philip Wagner - maatschappijanalyse, governance en strategie
· Richard Denton - internationaal gerenommeerd sportmarketeer
· prof. dr Gerard Sierksma - boeiende discussies over prestatiemeting in de sport
· Jurryt van de Vooren - een ontdekkingsreis door bekend gebied
« terug