Skip Navigation LinksHome-Sportspreker

Sportspreker


Bedrijven en andere organisaties kunnen ‘Sportspreker’ van
Sport Knowhow XL als intermediair benaderen om een inspirerende spreker, discussieleider of dagvoorzitter in te huren. Voor meer informatie: Peter Hopstaken, info@skxl.nl of 06-5579 3708.

Voor wie?
'Sportspreker' van Sport Knowhow XL is interessant voor: sportbonden, gemeenten, provinciale en landelijke overheid, sportstimuleringsorganisaties, sportkoepelorganisaties en natuurlijk voor bedrijven binnen én buiten de sport.

Waarom?
Er zijn talloze redenen voor organisaties om het eigen, soms nauwe blikveld te verruimen en de visie en kennis van inspirerende buitenstaanders toe te laten. Die buitenstaanders worden niet gehinderd door de specifieke bedrijfscultuur, interne procedures en informele regels waar iedere organisatie zich in de dagelijkse praktijk door laat dirigeren. Daarnaast beschikken externe deskundigen over de nodige additionele kennis en praktijkervaring die vaak bijzonder inspirerend zijn voor directie en/of medewerkers van elke organisatie.

Sport als basis
Bij 'Sportspreker' van Sport Knowhow XL vormt ‘sport’ uiteraard steeds de basis. Soms  - zoals bij de sprekers met vooral een sporttechnisch profiel – mede als metafoor. Want waar leer je beter dan in de sport om samen te werken, je grenzen te verleggen, je collega’s en medewerkers te motiveren, tegenslagen te incasseren en het zoet van overwinningen te smaken?

Maar Sportspreker levert ook sprekers die vooral verstand hebben van de ‘organisatie- en businesszijde’ van de sport, bijvoorbeeld van: sportbeleid, sportmanagement, sponsorbeleid, sportontwikkeling in historisch perspectief, sportstimuleringsprojecten, sportjuridische aangelegenheden, enzovoorts.

Tot slot levert Sportspreker vlijmscherpe discussieleiders en excellente dagvoorzitters die de rode draad van een seminar of congres strak kunnen bewaken en ondertussen deelnemers kunnen prikkelen om ook eens buiten de geëffende paden te treden.De sprekers  | klik op de foto of naam voor verdere informatie