Skip Navigation LinksHome-KNOWHOW-Landelijke sportinfrastructuur-Sportkoepelorganisaties-Nederlandse Sport Alliantie (NSA)

Nederlandse Sport Alliantie (NSA)

Update dit profiel
Voer uw e-mailadres en de wijziging
in en klik op verzenden.
E-mailadres


Wijziging

Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
088-246 8100
info@sportalliantie.nl

NKS, NCS en NCSU hebben hun externe dienstverlening gebundeld in de NSA: een samenwerkingsverband voor onderzoek, advies, projectcoördinatie en (veranderings)management voor de breedtesport.

De NSA wordt bestuurd door een eigen bestuur en managementteam en werkt volgens een matrixstructuur. ‘Samen staan we sterk’ is het devies van de NSA. Samenwerken gebeurt niet alleen door de drie oprichters, maar ook met tal van andere (sport)organisaties, overheden en maatschappelijke sectoren; diverse landelijke en provinciale organisaties werken samen met de NSA.

De NSA werkt verder in opdracht van landelijke organisaties zoals NOC*NSF en sportbonden, voor overheden zoals ministeries, provincies en gemeenten, evenals voor lokale sportverenigingen. Daarnaast is de NSA in toenemende mate actief binnen onderwijs, zorginstellingen en tal van andere maatschappelijke organisaties. Het ontwikkelt, coördineert, en voert projecten uit op het gebied van sport en beweging in tal van maatschappelijke contexten. Daarnaast biedt de NSA een uitgebreid portfolio aan diensten en producten.

Inmiddels bestaat het bureau uit ruim vijftig medewerkers die samenwerken in multidisciplinaire teams vanuit drie locaties in het land. De NSA is vooral gericht op het ondersteunen van opdrachtgevers bij al hun vraagstukken op het terrein van sportkader, vrijwilligers, professionals, integratie, participatie, gezondheid, waarden en normen.

Voor meer informatie: www.sportalliantie.nl

Terug naar het overzicht