Skip Navigation LinksHome-KNOWHOW-Landelijke sportinfrastructuur-Belangenorganisaties-Nederlandse Online Gambling Associatie

Nederlandse Online Gambling Associatie

Update dit profiel
Voer uw e-mailadres en de wijziging
in en klik op verzenden.
E-mailadres


Wijziging

De Nederlandse Online Gambling Associatie (NOGA) is dé branchevereniging en belangenbehartiger van online kansspelaanbieders die inzetten op een veilig, verantwoord en gevarieerd online kansspel aanbod in Nederland. Momenteel zijn acht grote, internationaal gerenommeerde en in verscheidene Europese landen vergunde aanbieders lid van NOGA, waaronder onder meer bet365, Betsson, Betway, Dazzletag, Entain, Flutter en Kindred.

NOGA staat voor een constructieve dialoog met alle direct belanghebbenden in de kansspelbranche, zo veel mogelijk gebaseerd op feiten en cijfers, aangevuld met de inbreng van opgedane expertise in Nederland en in andere Europese online kansspelmarkten. De aangesloten leden stellen hun kennis en ervaring ter beschikking om in nauwe samenwerking en overleg met de overheid en de overige actoren, te komen tot een passend wetgevend kader dat voorziet in een open vergunningstelsel voor online kansspelen in Nederland, waarbij de consument maximaal wordt beschermd en de integriteit van de branche centraal staat.

Lees hier meer over de doelstellingen van NOGA


Contactinformatie:
directeur Peter-Paul de Goeij

06-2802 1067
020-775 1337

peterpaul.degoeij@no-ga.nl
www.no-ga.nl

Terug naar het overzicht