Skip Navigation LinksHome-KNOWHOW-Kennisleveranciers-Sportpsychologie / (mental) coaching-de Talentenacademie BV

de Talentenacademie BV

Update dit profiel
Voer uw e-mailadres en de wijziging
in en klik op verzenden.
E-mailadres


Wijziging

de Talentenacademie B.V.
Helftheuvelpassage 22 (9e verdieping)
5224 AP ‘s Hertogenbosch
06–1863 2374
info@talentenacademie.nl


De talentenacademie is een jonge organisatie van ervaren professionals, allemaal afkomstig uit bedrijfsleven en de topsport. Een unieke combinatie, want beide werelden kunnen veel van elkaar leren. Een topsporter kan veel leren van het bedrijfsleven, waar men meer gestructureerd werkt en naar de lange termijn kijkt. Het bedrijfsleven kan op het gebied van beleving, gezondheid en leefstijl veel leren van topsporters.

Eigen aan de talentenacademie is de aandacht voor het talent, de persoonlijke ontwikkeling en het gezondheidsaspect. De sleutelwoorden tot succes, het optimaal benutten van je talenten, zijn plezier en passie.

Onze training-, advies- en coachingstrajecten kenmerken zich door groot enthousiasme, hoge betrokkenheid en hoog rendement.

We werken voor zowel bedrijven als particulieren, voor teams en individuen. We begeleiden vele topsporters, trainers en coaches in de topsport. Daar waar presteren op het allerhoogste niveau het doel is. Van die trajecten groeien we zelf ook. Hierbij verleggen we telkens onze eigen grenzen. Zo blijven we scherp en innovatief.

Voor meer informatie: www.talentenacademie.nl

Terug naar het overzicht