Skip Navigation LinksHome-KNOWHOW-Advies & Onderzoek-Sponsoring| Marketing| Communicatie- House of Sports

House of Sports

Update dit profiel
Voer uw e-mailadres en de wijziging
in en klik op verzenden.
E-mailadres


Wijziging

Contactgegevens:
Kerkstraat 45
1191 JD Ouderkerk a/d Amstel
020-472 0484
info@house-of-sports.nl
 


Ons team bestaat uit 35 enthousiaste specialisten op het gebied van sportmarketing in de breedste zin van het woord. Van advertising via LED boarding systemen tot consultancy, het boeken van sportsprekers, sportmanagement en volledige eventorganisatie.

Ons motto? Dat is die van één van onze sporthelden, Michael Jordan:

"Obstacles don't have to stop you. If you run into a wall, don't turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it"

Wilt u weten wat sport voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Wij staan u graag te woord, al dan niet in ons eigen House of Sports in Ouderkerk aan de Amstel!

Atletenmanagement
Dagelijks mogen wij werken met topsporters die op basis van hun sportprestaties en persoonlijkheid een bijdrage kunnen leveren aan de marketing van producten en diensten. Unieke persoonlijkheden met allemaal hun eigen kracht. Wij begeleiden onze atleten zo dat zij zich volledig kunnen focussen op hun sport.

Teammanagement
House of Sports stond in 1995 aan de basis van de eerste professionele schaatsploeg van Nederland, de Sanex-schaatsploeg van Rintje Ritsma. Sindsdien heeft de schaatssport een ware metamorfose ondergaan. In 2000 nam TVM in het schaatsen de positie over van Sanex. House of Sports voert het dagelijkse management van de TVM Schaatsploeg.

Consultancy
House of Sports adviseert merken en sporters op het gebied van sportmarketing. Of het nu gaat om contractbegeleiding, inkoop van sportrechten of de activatie van een sponsorship, zoals bij AEGON en Ajax of het partnership van ARAG met de scheidsrechters binnen het betaalde voetbal.


Bij onze Events & Clinics staat een topsporter centraal, voor iedereen een unieke ervaring. Voetballen met uw voetbalheld op het heilige gras van het stadion van uw club, hand in hand door de bocht op het ijs van thialf, of gecoached worden aan de rand van het zwembad door dé zwemkoning(in) van Nederland.

House of Sports heeft de benodigde ervaring in de organisatie van grote evenementen, maar ook van kleinere intieme clinics. Van 3000 tot 30 deelnemers bezorgen wij u en uw gasten een onvergetelijke sportieve dag.

Sports Exposure is de specialist op het gebied van advertising middels exposurevormen in sport en voetbal in het bijzonder. Campagnes o.a. in de Eredivisie, KNVB Beker, Europa League en overige live uitgezonden (top)sportwedstrijden, die gegarandeerd consumentenbereik opleveren. Onze klanten zijn landelijke en regionale adverteerders en mediabureaus. Daarnaast is Sports Exposure ook logistiek partner van de KNVB, Eredivisie, Jupiler League en diverse sportbonden en -organisaties. We verzorgen de fysieke productie, opslag, coördinatie en controlechecks bij sportevents.

SportsSpeakers is hét bureau voor het boeken van (ex-)sporters en coaches voor inspirerende presentaties, workshops, demonstraties, dagvoorzitterschappen en sportclinics. Als specialist kunnen zij u advies geven over welke sportpersoonlijkheid het best bij uw evenement past. Snel kunnen ze u laten weten wat de mogelijkheden (kosten en beschikbaarheid) van de door u gekozen sportpersoonlijkheden zijn. Verder onderscheiden zij zich in goede begeleiding van de boeking voor, tijdens en na uw evenement.

Topsporters en coaches over teambuilding, samenwerken, omgaan met tegenslagen, motivatie en leiderschap! Sport heeft alles te maken met het stellen van targets, het behalen van doelstellingen, het omgaan met tegenslagen en het samenwerken in teamverband. Boek een topsporter, sportcoach of –presentator om een inspirerende presentatie, sportclinic of demonstratie te geven rondom thema’s als teambuilding, samenwerking, motivatie en leiderschap!
>> SportsSpeakers

Terug naar het overzicht