Skip Navigation LinksHome-KNOWHOW-Advies & Onderzoek-ICT dienstverlening-LISA BV

LISA BV

Update dit profiel
Voer uw e-mailadres en de wijziging
in en klik op verzenden.
E-mailadres


Wijziging

logoLISA175x103METKADERLISA levert een geïntegreerd ledeninformatiesysteem voor sportverenigingen en -bonden. Alle relevante informatie wordt via eenvoudige webbased software ontsloten naar mobiele applicaties, websites, narrowcasting en push/sms-messaging. Met LISA maakt de vereniging en/of de bond een grote slag in efficiency en creeert zij een uniek informatie- en communicatieplatform voor haar doelgroepen, inclusief sponsoren.

LISA Club
Verfijnde ledenadministratie met bondsuitwisseling
LISA biedt een uitgebreide ledenadministratie, met allerlei mogelijkheden om grip en inzicht te krijgen in uw vereniging. De ledenadministrateur gaat met LISA heel veel tijd besparen, niet alleen omdat hij/zij verlost is van het doorsturen van allerlei gevraagde excels maar ook omdat alle inschrijvingen digitaal binnenkomen via de website van de vereniging. Hij/zij is vervolgens een poortwachter: pas na akkoord van de ledenadministratie wordt een lid als het ware 'toegelaten' in het systeem. De uitwisseling met de bond gaat automatisch.

Contributie-inning
De penningmeester krijgt met LISA een instrument in handen waarmee hij niet alleen heel veel tijd bespaart, maar ook meer grip krijgt. Zodat ieder lid wordt gefactureerd, herinneringen snel kunnen worden verstuurd en de excels de prullenbak in kunnen. Met LISA koppelt u het factureren niet alleen automatisch aan de ledenadministratie (een nieuw lid is automatisch een nieuwe factuur), maar krijgt u een unieke koppeling met de banken. Maar liefst 80% van de inkomsten wordt automatisch aan de juiste factuur gekoppeld! Bij incasso's is dat percentage zelfs 100%. Storneringen? Ook die verwerkt LISA, inclusief de reden (administratieve reden, niet akkoord met afschrijving, etc).

Met LISA kunt u bovendien eenvoudig evenementen, trainingen of andere incidentele zaken in rekening brengen.

Uitgebreide functionaliteit voor al uw vrijwilligers
Laatst hoorden wij de uitspraak 'een verenigingen moet meer zijn dan een verzameling excels en mails'. Toch zullen vele vrijwilligers dit zo ervaren, ongelooflijk veel tijd gaat in de administratieve kant verloren. LISA verlost als het ware de vrijwilligers hiervan. En voor diverse groepen vrijwilligers zijn er handige instrumenten gemaakt, bijvoorbeeld het barplanningsysteem, inclusief de mogelijkheid voor het inschrijven op diensten (via de site), het heffen van barborg en/of het uitbetalen van barvrijwilligers.

Ook wordt het een stuk makkelijker om samen te werken via LISA, inzicht te krijgen in de continuïteit van vrijwilligers en het organiseren van evenementen.

Overstap vanuit een ander pakket?
Voor de meest voorkomende ledenpakketten is er een conversiesysteem gebouwd, waardoor wij binnen een paar uur uw verenigingen op LISA hebben draaien en u direct kan profiteren van de vele voordelen.


LISA Team
LISA team is de teammanager binnen LISA. Hier kan de manager/coach niet alleen heel snel een oefenwedstrijd regelen, maar ook rijschema's maken, kijken hoe het gaat in de competitie en de aanwezigheid bekijken. Vanzelfsprekend rechtstreeks geintegreerd met de mobiele app van LISA.


LISA App
De LISA App is er in twee varianten, voor zowel iOS als Android

Generieke versie
Bij de generieke versie van de app downloaden uw leden een algemene app uit iTunes of Google Play om vervolgens de club te selecteren. Dit hoeft maar 1x te gebeuren. Bij deze versie heeft u geen eigen iconen of startpagina. Functioneel is de app identiek aan de eigen variant.
 
Clubversie
Met deze variant beschikt u over dezelfde functionaliteit als de generieke clubapp, maar krijgt u een eigen vermelding bij iTunes en Google Play, een eigen startscherm en een set met iconen.


Narrowcasting
Schermen in het clubhuis zijn heel effectief voor het overbrengen van relevante informatie. Van speelschema's tot aan presentatie van uw Heren I en Dames I. Of uw ereleden, filmpjes van wedstrijden of sponsoren. En alles weer slim geintegreerd binnen LISA en de sponsormodule. Dus niet weer een apart systeem, maar binnen 5 minuten operationeel.


Het LISA Netwerk
Met LISA biedt u uw coaches, begeleiders en trainers direct toegang tot het grootste hockeynetwerk van NL (meer dan 90% van de hockeyclubs zijn aangesloten). Heel handig voor het snel organiseren van oefenwedstrijden (coaches kunnen rechtstreeks andere teams uitnodigen of een 'open' verzoek neerleggen bij teams uit dezelfde categorie) en het bekijken van welke toernooien worden aangeboden. Deze toernooien worden door de LISA-clubs zelf ingevoerd om de bekendheid van het toernooi maximaal te verspreiden onder de relevante personen.

Ook voor uw eigen organisatie is het deel uitmaken van het LISA-netwerk heel gunstig: afgelastingen worden rechtstreeks aan de betrokken clubs doorgegeven en u heeft direct toegang tot gegevens van andere clubs, zoals de telefoonnummers en emailadressen van de wedstrijdsecretarissen.

Contactinformatie
LISA Ledeninformatiesystemen B.V.
Hospitaaldreef 29 1315 RC,
Almere 

Postbus 22033
1302 CA
Almere

036-8200203
info@lisa-is.nl
www.lisa-is.nl
Terug naar het overzicht