Skip Navigation LinksHome-KNOWHOW-Advies & Onderzoek-Advies- en onderzoekbureaus-Start2Create

Start2Create

Update dit profiel
Voer uw e-mailadres en de wijziging
in en klik op verzenden.
E-mailadres


Wijziging

Wij geloven dat iedereen creatief is en dat elke probleem is op te lossen. Dat doen we aan de hand van creatief denken. We leren je de vaardigheden en zorgen dat je er beter in wordt.

fotostart2create-1Wij zijn Start2Create.
Noem ons een ideeënfabriek, omdenkers, een spiegel, of absurde denkers. We begeleiden sportorganisaties in het ontwikkelen van (ver)nieuwende ideeën en het vinden van slimme oplossingen.

We organiseren ook trainingen van 1 of meerdere dagen, waar we deelnemers de tools leren. We laten je niet alleen anders denken, maar ook anders doen. Je doorbreekt vaste denkpatronen. Meetings worden leuker en efficiënter. Je leert zelf leuke sessies organiseren. Je ontdekt dat je clubs niet hoeft te vertellen wat ze moeten doen om meer leden of vrijwilligers te krijgen. Nee, je begeleidt de clubs naar nieuwe inzichten.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je had. Daarom structureren we het creatieve proces en ondersteunen we organisaties bij het realiseren van waardevolle vernieuwing.

'Ik vind de tweedaagse Creatief Denken echt een aanrader, omdat je veel praktische creatieve tools leert waar je direct mee aan de slag kunt' - deelnemer Start2Create Academy

fotostart2create-2Wat doen wij?
Creatief denken is op allerlei vraagstukken en thema's toe te passen. We geven incompany trainingen, workshops en thema-bijeenkomsten, staan op congressen en geven ook een creatief denken opleiding.

Incompany training | Wij halen vraagstukken op en begeleiden je team of organisatie naar nieuwe inzichten, oplossingen en plannen. Of leer als team zelf creatief denken tools in te zetten.

Creatieve heisessie | In een creatieve heisessie kan je met je bond, stad of club visie ontwikkelen en de eerste heipalen voor je beleidsplannen slaan.

Workshops en congressen | Ben je op zoek naar een energieke, interactieve workshop of thema-bijeenkomst? Met veel snelheid en waar gelachen wordt? De creatief denken methodiek is op tal van onderwerpen toe te passen.

Opleiding creatief denken | Verandering, transitie, verbinding maken, leden werven… bekende termen in de sportwereld. Jij ziet kansen. En je zou dolgraag je advies geven. Maar hoe krijg je de mensen mee? In de Start2Create Academy ervaar je wat Creatief Denken doet en hoe je de tools zelf kan toepassen in je werk in de sport.

Meer informatie over hoe je creatief denken in de sport kan inzetten vind je hier

Over de trainers van Start2Create:

  • Kyra van Leeuwen: ex-topsporter. oplossingen. doortastend. krachtig. rust. brengt thuis.
  • Etienne Verhoeff: presentator. direct. stelt vragen. scherp. energiek. denkt groot.
  • Rick de Jong: Marketeer. leergierig. tostiliefhebber. keeper. hard werkend. energiek. sportgek.

Voor meer informatie: www.start2create.nl


Start2Create
Kyra van Leeuwen en Etienne Verhoeff
Huijgensstraat 1
2652 XK Berkel en Rodenrijs
010-303 0090
info@start2create.nl
Terug naar het overzicht