Skip Navigation LinksHome-KNOWHOW-Advies & Onderzoek-Advies- en onderzoekbureaus-Sportsubsidie.nl

Sportsubsidie.nl

Update dit profiel
Voer uw e-mailadres en de wijziging
in en klik op verzenden.
E-mailadres


Wijziging

Ben Moonen
Statenlaan 53
5121 HA Rijen
0161-222 808 / 06-2219 7223
info@sportsubsidie.nl
www.sportsubsidie.nl

BenMoonen175Het enige subsidiebureau voor de sport!
Sportsubsidie.nl verzorgt subsidie- en beleidsadvies voor gemeenten, sportorganisaties, bedrijven en andere partijen en is het enige subsidiebureau in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in de sport- en vrijetijdssector. Omdat de overheid sport en bewegen in toenemende mate inzet als middel om allerlei maatschappelijke doelen te realiseren, biedt dit de sport veel kansen op cofinanciering. Het vinden en aanvragen van subsidies is echter niet altijd vanzelfsprekend. Enerzijds omdat men simpelweg ‘de weg niet weet te vinden’, anderzijds omdat het aanvragen en verantwoorden van subsidies complex en tijdrovend kan zijn.

Als specialist in subsidieadvies ondersteunt Sportsubsidie.nl opdrachtgevers bij het vinden en benutten van subsidiebronnen. Door kennis over sport en sportbeleid te koppelen aan kennis over subsidies, worden de subsidiekansen van opdrachtgevers optimaal benut. De uitdaging daarbij is om uw project te koppelen aan één van de duizenden regelingen die Nederland en Europa rijk zijn. Moonen kent de weg in subsidieland en kan het hele traject, van initiatief tot realisatie, verzorgen.

Sportsubsidie.nl is aangesloten bij de NVAS (Nederlandse Vereniging van Adviseurs inzake Subsidies) en onderschrijft derhalve de gedrags- en beroepsregels van deze vereniging.

Diensten
Moonen verzorgt het gehele traject van onderzoek, projectomschrijvingen, indienen van de aanvragen, bemiddeling en afhandeling. Wij helpen u op een pragmatische manier bij het realiseren van uw subsidiekansen. U bespaart tijd en verhoogt uw rendement door (meer) subsidies en fondsen te benutten. U loopt daarbij geen financieel risico.

Ons dienstenpakket bestaat uit de volgende vier producten:
1. Subsidieadvies
2. Subsidieonderzoek
3. Subsidieabonnement
4. Cursus Sport en Subsidies

Onze dienstverlening op subsidiegebied omvat kennis van fondsen en de bestaande subsidieregelingen op Europees, nationaal, provinciaal en regionaal niveau. Deze kennis en onze contacten en relaties met de desbetreffende instanties maken dat uw subsidieaanvraag tot een succes wordt.

Moonen werkt zowel op basis van uurtarief als op basis van ‘no cure, no pay’. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van opdrachtgevers, wordt een advies ‘op maat’ ontwikkeld.

Terug naar het overzicht