Skip Navigation LinksHome-Partners-Item

Measuremail 26 november 2007

Contactgegevens:
Measuremail
Burgemeester de Raadtsingel 93
3311 JG Dordrecht
078 - 631 33 03
contact@measuremail.com
www.measuremail.com

Measuremail is producent / leverancier van gebruiksvriendelijke, betrouwbare en geavanceerde multi-channel e-marketing software. Het opzetten, versturen en analyseren van complete online campagnes behoort met Measuremail snel tot uw alledaagse mogelijkheden. Uiteraard profiteert u bij het opzetten van uw online campagnes van onze jarenlange ervaring en van onze gedegen kennis op het gebied van e-marketing.

Het heilige geloof in de marketing kracht van communicatie via meerdere kanalen is als een rode draad terug te vinden in de oplossing Measuremail. Niet voor niets leveren we dan ook een multi-channel e-marketing oplossing waarbinnen de kanalen e-mail, sms, rss, online enquêtes, persoonlijke pagina’s en microsites volledig geïntegreerd zijn. Het switchen tussen de verschillende kanalen is voor u nog nooit zo eenvoudig geweest.

Sport Knowhow XL gebruikt Measuremail voor het versturen van de elektronische nieuwsbrieven op dinsdag en donderdag. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via contact@measuremail.com.

« terug