Skip Navigation LinksHome-Partners-Item

Neptunus 1 mei 2013

Bezoekadres
Neptunuslaan 2
5995 MA Kessel

Postadres
Postbus 7859
5995 ZH Kessel  

077-462 2444  
info@neptunus.eu
www.neptunus.eu

Over Neptunus
Neptunus is - met ruim 75 jaar ervaring en vestigingen door heel Europa - internationaal specialist in het ontwerpen, produceren en verhuren van tenten en demontabele gebouwen. U ziet een hecht familiebedrijf met een team van zo’n 250 servicegerichte, vakkundige en enthousiaste specialisten. Bij ons zijn planningen er om gehaald te worden, en onverwachte omstandigheden om erop in te spelen. Een project realiseren doen we sámen, met uw wensen en behoeften als uitgangspunt. Wat we zelf inbrengen, is onze onomstreden kwaliteit, expertise en passie.

Demontabel bouwen: sportaccommodaties
Neptunus is specialist in demontabele gebouwen, veelal ingezet als sporthal. De sporthallen van Neptunus zijn snel leverbaar, binnen no-time gebouwd en volledig demontabel. Al naar gelang uw behoefte. Zo kunt u kiezen voor enkele maanden of zelfs voor wel 20 jaar. Gehuurd, gekocht of zelfs geleased. En het woord zegt het al: demontabel. Wanneer u de ruimte niet meer nodig heeft, wordt het gebouw gedemonteerd en eventueel verplaatst. Ook alle materialen zijn herbruikbaar. Dat betekent de eigenschappen en voordelen van onroerend goed, maar dan zonder de risico’s en mét optimale duurzaamheid en flexibiliteit. Dat is roerend goed van Neptunus.

Neptunus is Official Supplier van NOC*NSF en ontwikkelde sporthallen voor o.a. Stichting Turnhal Den Haag, Thialf Heerenveen en NOC*NSF Sportcentrum Papendal.

De specialist in tenten voor evenementen
Of u nu een klein of groot evenement organiseert, met Neptunus heeft u de geschikte partner op het gebied van tijdelijke accommodaties. Uw evenement moet namelijk schitteren, stralen. Van 10 m² tot 20.000 m² of zelfs groter, van basic tot luxueus. Door het uitgebreide productprogramma en doordat alle tenten met elkaar gecombineerd, aan elkaar óf aan een bestaande locatie gekoppeld kunnen worden, bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing. Op basis van uw wensen ontwikkelen we samen een concept voor uw evenement. Zo is Neptunus trotse leverancier van veel sportevenementen, waaronder tennistoernooi Unicef Open (Topshelf Open), Military Boekelo, EK Voetbal 2012 in Polen, Olympische Spelen London 2012, CHIO Rotterdam, Hahnenkammrennen Kitzbühel, Waregem Koerse en vele anderen.

Innovatie, expertise en kwaliteit
Neptunus staat voor innovatie, expertise en kwaliteit. Sinds haar ontstaan 75 jaar geleden ontwikkelt en produceert Neptunus haar producten in eigen beheer. De Research & Development-afdeling van Neptunus streeft er voortdurend naar de meest hoogwaardige, kwalitatieve, duurzame en innovatieve producten te ontwikkelen.

Voor meer informatie:
• Klik hier voor de Neptunusbrochure over semi-permanent bouwen
• Klik hier voor de Neptunusbrochure over accommodaties voor events.
« terug