Skip Navigation LinksHome-Partners-Item

Nijha bv 29 augustus 2008

Contact
Nijha BV
Postbus 3
7240 AA LOCHEM

0573-288 555
info@nijha.nl
www.nijha.nl

Nijha – Sterk in beweging
Nijha staat als producent en leverancier van sporttoestellen, speeltoestellen en sport- en spelmaterialen middenin de wereld van bewegen. De wensen van sporters en deskundigen uit de praktijk nemen wij mee in onze innovatieve toestellen. Zo speelt Nijha in op actuele ontwikkelingen in de sport. Deze knowhow maakt Nijha naast producent ook kennispartner op gebied van sport, bewegingsonderwijs en recreëren.

XL41 TipsAccos-Plezier in bewegen Sport voor iedereen
Net als u vinden we dat jong en oud op eigen beweegniveau met plezier moet kunnen sporten. Nijha draagt hieraan bij door goede randvoorwaarden te scheppen. Met vernieuwende inrichtingen van binnen- en buitensportaccom-modaties en de realisatie van sport- en speelplekken in de wijk.

Kennispartner in bewegen
Nijha ontwikkelt en produceert al meer dan 85 jaar sport- en speeltoestellen. De opgebouwde ervaring en expertise deelt Nijha met sportorganisaties, gemeente, scholen en andere instanties die zich richten op sport en bewegen. Naast het leveren van duurzame producten geeft Nijha advies in het voortraject van de bouw van (top)sportaccommodaties, een nieuw speellokaal of bij de inrichting van beweegplekken in de wijk. En ook na de realisatie van een accommodatie zijn wij graag uw kennispartner in de sport. Met workshops, bijscholingsdagen en 1-op-1 advies.

Breedte- en topsport
Plezier in bewegen is de basis voor succes in de sport. Nijha kijkt naar de grote diversiteit aan sporters en ontwikkelt voor iedere doelgroep en alle beweegniveaus toestellen en materialen. Zodat iedereen het optimale uit zijn of haar sportloopbaan kan halen. Of je nu aan breedtesport of topsport doet. Bij de ontwikkeling wordt samengewerkt met deskundigen uit de praktijk. Met als resultaat veilige producten met uiteenlopende, uitdagende functionaliteiten. En groot gebruiksgemak.
XL9TipsAccosCurriculum-2

Producten en diensten
• Inrichting topsport- en breedtesportaccommodaties
• Advies bij inrichtingstrajecten sportaccommodaties
• Inrichting buitenruimte
• Advies bij inrichting beweegruimten in de buitenlucht
• Workshops, bijscholingen, haal- en brengsessies
• Inspectie en onderhoud sport- en speeltoestellen
• Sport- en spelmateriaal voor top- en breedtesport
• Trainingshulpmiddelen
• Materialen voor sporters met een beperking
• Innovatieve toestellen en sport & spelmateriaal voor senioren

Downloads
www.nijha.nl biedt informatie over onze producten en diensten. En een groot aantal informatieve downloads. Zoals checklists voor het inrichten van een gymzaal, tips voor sport- en spelactiviteiten, video’s over hoe kinderen bewegen en leuke ideeën voor een les bewegingsonderwijs.

De site bevat ook een uitgebreide webshop. Met Nijha’s complete assortiment op het gebied van sport, spelen en bewegen. Van ballen tot springkasten en van speeltoestellen tot rackets. De uitgebreide productinformatie helpt u met het maken van de juiste keuze.

Voor meer informatie: www.nijha.nl

« terug