Skip Navigation LinksHome-Partners-Item

Traiectum Sportcampus Utrecht 28 april 2022

Sportcampus Traiectum is een sport-overstijgende samenwerking tussen de Utrechtse topsportclubs FC Utrecht, SV Kampong, Hellas Utrecht, UZSC en VV Utrecht, waar de ontwikkeling van sporters tot talenten en van talenten tot topsporters centraal staat.

Met de samenwerking tussen de vijf clubs biedt Sportcampus Traiectum een unieke, grensverleggende combinatie van sport, onderwijs en ruimtelijke ontwikkeling, waarmee zowel breedtesport als topsport in de regio verder zal groeien. Zo maken we niet alleen binnen de topsportwereld verschil, maar gaan we ook voor maatschappelijke impact: we inspireren inwoners van stad en regio en geven zo een trots en betrokken gevoel.

Kernwoorden bij Sportcampus Traiectum zijn plezier, participatie, persoonlijke ontwikkeling en prestatie. Deze 4 p’s zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden en zorgen voor een duurzame ontwikkeling van talent en (top)sport. Dat betekent dat we naar méér kijken dan naar de individuele sporten/sporter. Het gaat bij Traiectum om meedoen, om van elkaar leren, en om leren binnen én buiten je sport.

Traiectum is de plek waar sporters en coaches samen het beste uit zichzelf halen. Waar plezier, persoonlijke ontwikkeling, participatie en prestatie elkaar versterken

Traiectum-3

Sportcampus Traiectum is de plek waar sporters en coaches samen het beste uit zichzelf halen. Waar plezier, persoonlijke ontwikkeling, participatie en prestatie elkaar versterken. En een inspiratie zijn om stad en land in beweging te krijgen.

De vijf topsportclubs van Traiectum werken samen op vier disciplines:

  1. Sport & Talentontwikkeling - We optimaliseren de ontwikkeling van sporters en coaches.
  2. Onderwijs & Maatschappelijke Carrière - We perfectioneren de aansluiting tussen sport en onderwijs.
  3. Gebied & Faciliteiten - We ontwikkelen state-of-the-art gedeelde faciliteiten - waarin de ontmoeting tussen sporters, sporten en coaches een belangrijk ontwerpprincipe is.
  4. Operatie & Aanbod - We optimaliseren de operationele organisatie en het aanbod.


Contactgegevens
Traiectum Sportcampus Utrecht
Edu Jansing
06-3089 5455
info@sportcampusutrecht.nl
www.sportcampusutrecht.nl

« terug