Skip Navigation LinksHome-Partners-Item

NL Actief 10 januari 2018

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n duizend locaties met in totaal 2.5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Daarmee is NL Actief de grootste sportorganisatie van Nederland.

NL Actief ontwikkelt en borgt de kwaliteit in de fitnessbranche en draagt eraan bij dat meer mensen aan fitness gaan doen. Doel is om de ontwikkeling, de kwaliteit, de maatschappelijke positie en het succes van de fitnesscentra verder te bevorderen. Om dit te kunnen realiseren, beheert NL Actief de kwaliteitsregisters FITNED.NL (fitnessprofessionals) en VindFitness.NL (sport- en beweegbedrijven)

Missie
NL Actief wil een organisatie zijn die een bijdrage levert aan een levenlang verantwoord bewegen van individuen en maatschappelijke groeperingen. Het fitnesscentrum is het professionele lokale centrum voor sport en bewegen, dat ervoor zorgt dat kennis, informatie en expertise toegankelijk en beschikbaar zijn voor de gebruikers. Daarmee levert het fitnesscentrum een belangrijke bijdrage aan de gezondheid, welzijn en ontplooiing van samenleving en individu.

NL Actief
Postbus 275 6710 BG EDE
085-486 9100
info@nlactief.nl
www.nlactief.nl
« terug