Skip Navigation LinksHome-Partners-Item

Nyenrode Sports Inc. 30 oktober 2017

Nyenrode Sports Inc. stimuleert en begeleidt sportcoaches, -managers en -bestuurders bij het maken van een volgende stap in hun carrière in sport en draagt daarmee bij aan het creëren van een duurzaam (top)sportklimaat. Nyenrode Sports Inc. biedt hen leiderschapsvaardigheden en kennis om ze in staat te stellen hun ambities met sporters, sportteams en –organisaties op het hoogste niveau te realiseren.
 
Programma
Het Sports Leadership Programma is eenjarig parttime programma dat diepgaand inzicht biedt in de dynamische wereld van sportleiderschap. De kernvraag van dit programma is: hoe kunnen we jou helpen om een blijvende impact te maken in de sportwereld? Op basis van een holistische en op leiderschap gerichte aanpak analyseren we het ‘sport ecosysteem’ en kernwaarden als integriteit, geloofwaardigheid en duurzaamheid. Gepassioneerde leidinggevenden uit de sport komen bijeen om op innovatieve wijze de wereld van topsport duurzaam te verbeteren.


Alumni
Nyenrode vindt wederzijdse betrokkenheid tussen de universiteit en haar alumni erg belangrijk. Voor onze alumni hebben wij een aantal zaken georganiseerd, de ene keer gericht op een specifieke alumnigroep, de andere keer op een specifieke leeftijdsgroep en soms gericht op alle alumni van de universiteit.

Team
Het team van Nyenrode Sports Inc. bestaat uit Bartel Berkhout (programma-directeur) en Janneke van Klei (programma-coördinator).

Voor meer informatie: Janneke van Klei (programma-coördinator), 0346 295 403 / j.vklei@nyenrode.nl

Nyenrode Sports Inc.
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
0346-291 111
info@nyenrode.nl
www.nyenrodesports.com
« terug