Skip Navigation LinksHome-Nieuws-Nieuws Alert-Item

De VriendenLoterij organiseert samen met ESPN en KPN nieuwe editie ‘De Wedstrijd van je Leven’ 6 april 2022

Droomwedstrijd voor amateurteam in het Olympisch Stadion live op ESPN

Het populaire evenement 'De Wedstrijd van je Leven' is terug van weggeweest. Dit spektakel waarin een amateurteam het opneemt tegen FC De Rebellen wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, ESPN en KPN. Met de actie willen de drie organisaties het winnende team het echte Eredivisiegevoel laten beleven. Alle seniorenteams uit het Nederlandse amateurvoetbal (m/v/mix) maken kans om een onvergetelijke voetbalwedstrijd te spelen op 27 mei in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN.

Bron: ESPN

Volledig verzorgde wedstrijdregistratie live op tv
Alle seniorenteams uit het Nederlandse amateurvoetbal (m/v/mix) maken kans om een onvergetelijke voetbalwedstrijd te spelen op 27 mei in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Op deze historische plek treedt het aan tegen FC De Rebellen. Dit sterrenteam bestaat uit spraakmakende ex-profs en speelt met sterren als Glenn Helder, Pascal Bosschaart en Ruben Schaken. Het team staat onder leiding van coach Gertjan Verbeek. ESPN zendt de wedstrijd live uit.
 
“Voor de vorige editie schreven meer dan tweeduizend elftallen uit het Nederlandse amateurvoetbal zich in. Dat willen we dit jaar natuurlijk overtreffen," zegt ESPN-presentator Aletha Leidelmeijer. Naast Leidelmeijer zijn onder anderen ook ESPN-collega's Hans Kraay Jr. en Koert Westerman aanwezig.

"Voetbal verbindt. Dat geldt niet alleen voor Eredivisieclubs, maar zeker ook voor amateurclubs met een belangrijke maatschappelijke rol voor de buurt"

VriendenLoterij
dwvjl De VriendenLoterij is inmiddels al sinds 2005 maatschappelijk partner van de Eredivisie. Vanuit dit partnerschap steunt de Loterij eredivisieclubs bij maatschappelijke projecten en activiteiten die bijdragen aan een gezonde en sterke wereld. Geert Friebel, Hoofd Marketing & Partners bij de VriendenLoterij: “Voetbal is veel meer dan sport, voetbal verbindt. Dat geldt niet alleen voor Eredivisieclubs, maar zeker ook voor amateurclubs met een belangrijke maatschappelijke rol voor de buurt. Met deze wedstrijd verbinden wij beide werelden met elkaar.”

Eredivisiegevoel
KPN is intensief betrokken bij het Nederlandse voetbal en steunt de sport in de volle breedte, van de Eredivisie, Oranje en de succesvolle Leeuwinnen. Mark Versteegen, directeur Sponsoring bij KPN: “Wekelijks staan we met miljoenen op of langs het veld, door weer en wind. Met de sponsoring van de ‘Wedstrijd van je Leven’ willen wij ook amateurvoetballend Nederland de kans geven om dát echte Eredivisiegevoel te beleven”.

Aanmelden nu mogelijk
Alle seniorenteams uit het Nederlandse voetbal, mannen én vrouwen, kunnen zich kosteloos aanmelden via wedstrijdvanjeleven.nl. Teams met de meeste stemmen en meest originele steunbetuigingen maken kans op het finaleticket. Het winnende team ontvangt € 2.500,- voor de club van de VriendenLoterij.

Teams worden geholpen bij het behalen van de meeste stemmen door het houden van een stemactie. Dit levert de club direct € 750,- op en het team veel stemmen. Win-win dus!

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.
« terug