Skip Navigation LinksHome-Nieuws-Nieuws Alert-Item

Duurzame sportvelden Amsterdam: doe mee 24 november 2021

PERSBERICHT

De Gemeente Amsterdam is op zoek naar een samenwerking met kennispartners en marktpartijen voor het ontwikkelen van toekomstbestendige sportvelden.
 
De Gemeente Amsterdam daagt ondernemers uit om met innovaties voor kunstgrasvelden te komen die positief bijdragen aan het klimaat. Denk daarbij aan startups, scale-ups, kennisinstellingen en (advies)bedrijven die werken aan: circulaire materialen, slimme bouwprocessen, duurzame energie, klimaatadaptatie. Ook innovaties waardoor een natuurgrasveld intensiever gebruikt kan worden, zijn interessant.

adam1 
Bent u één van de partijen die de Gemeente Amsterdam weet te verrassen met duurzame en innovatieve ideeën? Doe dan mee met de marktconsultatie. Iedereen die een kans ziet om een duurzaam product of proces toe te passen op sportvelden van kunst- of natuurgras, mag meedoen. Inschrijven voor de marktconsultatie kan tot en met 17 januari 2022 (uiterlijk 14.00 uur) via innovatiepartners.nl.
 
Voordelen
Door mee te doen aan deze marktconsultatie, denkt u mee in de oplossingen voor de uitdagingen van de stad en krijgt u daarbij de mogelijkheid om de Gemeente Amsterdam kennis te laten maken met uw product of dienst. Ook kunt u vragen stellen tijdens een webinar (zie kadertekst hieronder).  
 

Webinar
De online informatiebijeenkomst vindt plaats op 8 december van 10.00 – 12.00. Meld u aan door een mail te sturen naar Rende Jan Hop via r.hop@amsterdam.nl en ontvang op de dag van de informatiebijeenkomst de inloggegevens om deel te nemen.

Aanbesteding
De Gemeente Amsterdam zoekt met andere overheden naar de meest innovatieve en duurzame toepassingen voor sportvelden, om deze vervolgens in de regio op te schalen en gezamenlijk in te kopen. Voordat de Gemeente Amsterdam een aanbestedingsprocedure opzet, wil ze eerst van ondernemers horen of de opdracht duidelijk is. Daarom gaat de gemeente graag eerst in gesprek met ondernemers.
adam2

« terug