Skip Navigation LinksHome-Nieuws-Nieuws Alert-Item

Nieuwe actie VriendenLoterij: Clubs van de Week 9 september 2020

Pakt jouw club een cheque van € 5.000,-?

ClubsVanDeWeek638
De VriendenLoterij is 1 september gestart met een nieuwe actie: Clubs van de Week. Tot het einde van het jaar ontvangen maar liefst 100 clubs, verenigingen of stichtingen een steuntje in de rug, in de vorm van €5.000,- ten behoeve van een maatschappelijk clubproject. Het afgelopen jaar hebben al meer dan 30 clubs een maatschappelijk project kunnen verwezenlijken dankzij een bijdrage van de VriendenLoterij.

Veel clubs, verenigingen en stichtingen kunnen in de huidige tijd wel een steuntje in de rug gebruiken. Of het nou voor het aanschaffen van nieuw materiaal is, het organiseren van activiteiten voor ouderen in de buurt of voor het verduurzamen van het clubhuis.

Een voetbalvereniging uit Delft werd in januari Club van de Week en heeft beachvolleybalvelden aangelegd om zo de vereniging aantrekkelijker te maken voor de buurt om vrije sport te beoefenen. “Dit past goed bij ons opendeurbeleid: de club is niet alleen voor de leden, maar opent haar deuren ook graag voor de jeugd uit de omliggende wijken. En met effect! Zeker nadat ons complex half mei weer open mocht, voelde het als een bevrijding voor de kinderen uit de buurt. Ze maken gretig gebruik van de beachvolleybalvelden”, aldus een bestuurder van de vereniging.

De VriendenLoterij wil helpen om deze doelen of projecten van clubs te realiseren. Heeft jouw club, vereniging of stichting dus een project waar het extra inkomsten voor kan gebruiken? Meld jouw club dan hier aan voor Clubs van de Week!

Meedoen is heel eenvoudig

  1. Ga vóór 30 september naar clubsvandeweek.nl
  2. Vul de (club)gegevens in en meld het project aan
  3. Voldoet de aanmelding aan de actievoorwaarden? Dan wordt het project van jouw club beoordeeld door de jury. Selecteert de jury het project, dan ontvangt jouw club mogelijk het steuntje in de rug van € 5.000,-!

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de lokale voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via 020-209 2209 of door een mail te sturen naar club@vriendenloterij.nl.
 


Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

« terug

Reacties: 0

Reactie toevoegen

Naam*
E-mailadres*
Reactie*
Stuur mij een e-mail als er een nieuwe reactie wordt geplaatst