Skip Navigation LinksHome-Nieuws-Nieuwe publicaties-Item

De powernapparadox 29 november 2018

coverpowernap

Powernappen is in de topsport een geaccepteerde tool, in het bedrijfsleven nog een taboe. Een dutje doen op kantoor wordt soms nog als een teken van luiheid gezien. Uit onderzoek is echter gebleken dat een simpel dutje het fysiek en mentaal herstel een boost geeft. Dat is vooral handig in de middag, wanneer onze biologische klok de after lunch-dip inzet die ons minder scherp maakt.

Sportarts Kasper Janssen laat in De powernapparadox zien dat een powernap je energie herstelt, maar ook je prestatie verbetert. Na het lezen van dit boek ben je zelf een powernapexpert; je weet het verschil tussen slaap, een powernap en een full cycle nap. Daarnaast weet je hoe je de powernap kunt inzetten voor optimale prestaties in sport en op je werk. De powernapparadox wordt geleverd met gratis poster!

Kasper Janssen (1978) is sportarts, onderzoeker, spreker en powernapspecialist. Hij was de laatste jaren als topsportarts werkzaam voor verschillende sportbonden, en was onder andere als teamarts van de roeibond op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. Hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in slaap en herstel voor optimale prestaties van sporters en werknemers. Daarnaast is hij eigenaar van Nap@work, dat bedrijven adviseert en workshops geeft over powernappen op het werk. Met 'De powernapparadox' maakt hij zijn debuut als auteur.
 

  • Titel: De powernapparadox
  • Auteur: Kasper Janssen
  • Uitgever: Arko Sports Media
  • Prijs: € 24,95
  • Bestellen: klik hier
« terug

Reacties: 0

Reactie toevoegen

Naam*
E-mailadres*
Reactie*
Stuur mij een e-mail als er een nieuwe reactie wordt geplaatst