Skip Navigation LinksHome-Nieuws-De Stelling-Item

Hoe meer camera's in de kleedkamers hoe beter 31 januari 2012

« terug

Reacties: 5

-
31-01-2012
Oeps, daar had de voetbalwereld BIJNA iets vooruitstrevends gedaan! Laten we vooral lekker alles bij het oude houden. Die camera's op de doellijn? Is toch niet nodig, het gaat toch al honderd jaar goed!
-
31-01-2012
Het lijkt mij in strijd met de privacy, camera's in de kleedkamers...
-
31-01-2012
In strijd met privacy? Welnee. Spelers moeten natuurlijk wel toestemming geven om gefilmd te worden. Maar als ze hun heldenstatus - die in de pas loopt bij het werkelijk vorstelijke salaris dat ze verdienen - verder willen vergroten, zullen ze dat niet weigeren uiteraard (-:
-
31-01-2012
'Goed' idee, net als camera's in de boardroom van de even goed betaalde CEO's Raden van Bestuur of in de operatiekamers van eveneens goed betaalde medische specialisten. Met andere woorden: sinds wanneer speelt het inkomen hierbij een rol? En alsof de topsporter gevraagd heeft om een held te zijn. Het wachten is dan alleen nog op camera's onder de douche en op de toiletten: entertainment op zijn best?
-
02-02-2012
Groot verschil met CEO's en chirurgen is dat sporters deel uitmaken van een amusementsbedrijfstak. Zonder publiek geen show. Zonder publiek geen salaris. En ja, de sporter vraagt er om om een held te zijn. Hij smeekt er zelfs om. Want als hij geen held is, heeft hij geen bestaansrecht. Als sporter. Wat niet wil zeggen dat we hem zo nodig in zijn blote kont willen aanschouwen of zijn behoefte willen zien doen. Wat we wel willen zien: emotie. In de kleedkamer en op weg er naar toe.

Reactie toevoegen

Naam*
E-mailadres*
Reactie*
Stuur mij een e-mail als er een nieuwe reactie wordt geplaatst