Skip Navigation LinksHome-Missie

Missie

Sport Knowhow XL is na de lancering in september 2007 in korte tijd uitgegroeid tot het grootste informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt in Nederland. Het is de missie van Sport Knowhow XL om deze positie gestaag uit te bouwen. De site krijgt per week 12.000 tot 15.000 keer bezoek; wekelijks produceert Sport Knowhow XL nieuwsbrieven - met o.m. nieuwsberichten, interviews en columns - die worden verzonden aan zo'n 6.300 professionals werkzaam in de sport. Daarmee voorziet Sport Knowhow XL in een belangrijke behoefte aan actuele en kwaliteitsrijke informatie.

Bovendien manifesteert Sport Knowhow XL zich daarbij als een onafhankelijk journalistiek podium voor het uiten van meningen en het voeren van interessante inhoudelijke discussies. Daarbij geeft de site ruimte aan adviseurs en andere deskundigen om hun specifieke knowhow in de vorm van praktijkcases aan anderen ter beschikking te stellen. Last but not least verschijnen op Sport Knowhow XL artikelen over nieuw verschenen vakliteratuur, kunnen op Sport Knowhow XL vacatures in de sportwereld worden geraadpleegd en is er een veelgeraadpleegde agenda met belangrijke congressen, seminars en andere bijeenkomsten. Daarnaast bevat de site van Sport Knowhow XL een uitgebreide database met daarin alle bedrijven, organisaties en instellingen die sport als professioneel werkterrein hebben, gerangschikt naar overzichtelijke categorieĆ«n en subcategorieĆ«n. Daarmee levert Sport Knowhow XL een zowel uitgebreide als tegelijkertijd zeer overzichtelijke gids voor iedereen die wil weten waar precies welke specifieke kennis beschikbaar is.

PeterHopstakenFC175linksAl met al beoogt Sport Knowhow XL zowel inspiratiebron te zijn als onmisbaar instrument voor iedereen die de georganiseerde sportwereld (opnieuw) wil verkennen of op de voet wil blijven volgen. Sport Knowhow XL wil op die manier eenieder die werkzaam is in de georganiseerde sport (of dat ambieert) van dienst zijn. Bovendien wil Sport Knowhow XL met haar werk een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de sport in Nederland.

Peter Hopstaken,
eigenaar/directeur Sport Knowhow XL
06-5579 3708
info@skxl.nl 

Aanmelden voor de wekelijkse Nieuwsbrief? Dat kan! Vul dan het inschrijfformulier in.