Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-De Sport Recordings-Item

De Sport Recordings Unplugged 26 januari 2016

De-Sport-Recordings175De Sport Recordings
In De Sport Recordings gaan werknemers en werkgevers in een serie bijeenkomsten over diverse thema’s in gesprek met elkaar en deskundigen, om input te vergaren ter verbetering van de arbeidsvoorwaarden in de sportsector.

De Sport Recordings worden georganiseerd in opdracht van ‘Samen Presteren’, het in 2013 opgerichte arbeidsmarktfonds in de sport, een samenwerking van de werkgevers- en werknemersorganisaties in de sport: de WOS, FNV Sport, De Unie en CNV Vakmensen.


 


Tekst en beeld: Samen Presteren, arbeidsmarktfonds in de sport

Je eigen kracht kennen en benutten, je vitaal voelen, plezier hebben in je werk, balans houden, kunnen meepraten over belangrijke ontwikkelingen, ambitie hebben, daar naartoe kunnen groeien: dat zijn essentiële onderdelen voor een optimale invulling van je loopbaan.

We weten allemaal: werken in de sport is goud waard. Bijdragen aan meer sport, bewegen en gezondheid in Nederland. In dit mooie werkveld moeten we er samen voor zorgen dat de werkomgeving zelf ook prettig blijft.

De sociale partners in de sport (WOS, FNV Sport & Bewegen, De Unie en CNV Vakmensen) werken hier gezamenlijk hard aan. En ze streven naar een goed functionerende en toekomstbestendige arbeidsmarkt in de sportsector. Daarin is het belangrijk ieders inzetbaarheid op peil te houden om als sportorganisatie mee te kunnen bewegen in een veranderende omgeving.

De Sport Recordings Unplugged
Ter inspiratie publiceert Samen Presteren de Sport Recordings Unplugged. Volgend op de serie bijeenkomsten van De Sport Recordings, is journalist Paul van der Linden (onder andere werkzaam voor BNR) op pad gegaan. Het resultaat is een aantal mooie filmpjes, waarin Paul in gesprek gaat met werknemers en werkgevers in de sport, topsporters en coaches over diverse onderwerpen aangaande een optimaal werkveld.

Paul is benieuwd naar hoe de sportwereld dat tot nu toe doet. Wat de sportwereld kan leren van de topsporters zelf, die dagelijks bezig zijn met optimaal presteren. En wat de sportwereld kan leren van collega’s, en welke hulpmiddelen daarbij beschikbaar zijn.

Filmpjes
Het resultaat is een serie filmpjes - De Sport Recordings Unplugged - waarvan de eerste twee nu zijn gepubliceerd. Kijk mee!

« terug

Reacties: 0

Reactie toevoegen

Naam*
E-mailadres*
Reactie*
Stuur mij een e-mail als er een nieuwe reactie wordt geplaatst