Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Kennisevent esports, gaming en gamification 4 oktober 2022

esportsOp dinsdag 4 oktober wordt in Stadion Galgenwaard voor de tweede keer het Kennisevent esports, gaming en gamification (EGG) door Kenniscentrum Sport & Bewegen en Techonomy georganiseerd.

De ontwikkelingen rondom esports, gaming en gamification gaan ook in de sport- en beweegwereld razendsnel. De groei van het aantal initiatieven binnen deze sportsector gaat gepaard met een toenemend aantal vraagstukken bij onder meer overheden, wetenschappers, politici, traditionele sportorganisaties en andere maatschappelijke organisaties.

Het programma van Kennisevent EGG is opgebouwd uit een plenair gedeelte en verdiepende parallelsessies, gericht op de thema’s esports, gaming en gamification. Carla Scholten (Embedded Fitness) is een van de experts die aan het woord komt, over beweeggames om beweging middels gaming te stimuleren. Daarnaast vertelt René Sielhorst (Its My Life) over hoe Fitcoins mensen stimuleert om in beweging te komen. Verder maken onder andere Dr. Ayla Schwarz (Wageningen Universiteit & Onderzoek), voormalig handbalinternational en nu ondernemer in de esports- en gamingbranche Matthijs Vink en prof. dr Stijn Volckaert (KU Leuven) hun opwachting op 4 oktober.

Toegang: €99 of €129, afhankelijk van moment van aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden: www.kenniseventegg.nl

« terug