Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Symposium | S.O.S. en nu verder...! 7 december 2021


DIT SYMPOSIUM WORDT VERPLAATST, nieuwe datum volgt later


teasersocialmedia638Slagvaardig Organiseren van Sport (SOS) is de naam van een programma - ontwikkeld door een aantal middelgrote sportbonden met support van NOC*NSF en gefinancierd door VWS - dat met name kleinere en middelgrote sportbonden slagvaardiger heeft gemaakt zodat ze beter kunnen anticiperen op een veranderende samenleving. 22 sportbonden hebben het SOS-programma gevolgd.

Maar hoe moet het nu verder? Die vraag staat centraal in dit symposium. Hoe gaan bonden en hun medewerkers zich blijvend losrukken uit hun comfortzone? Hoe zorgen zij ervoor dat vernieuwingen blijvend doorgevoerd worden? Wat gaan bonden de komende jaren wezenlijk anders dan voorheen doen nu ze kennis hebben gemaakt met het gedachtengoed van SOS?

Vertegenwoordigers van diverse sportbonden gaan deze en vele andere vragen beantwoorden die op dinsdag 7 december in Utrecht gesteld zullen worden door presentator Thomas van Zijl (BNR Nieuws Radio). Tussendoor zorgen twee kritische buitenstaanders Hans Koeleman en Stan Stolwerk voor inspiratie met hun originele kijk op sporten en bewegen op een andere manier dan eenieder gewend is. In een slotsessie reageren Marc van den Tweel (algemeen directeur NOC*NSF), Annelies Pleyte (directeur sport ministerie van VWS) en Erwin Schwartz (managing partner The Brown Paper Company) op een aantal prikkelende stellingen.

Locatie: NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 - 3533 KH Utrecht
Toegang: vrij
Voor meer informatie: klik hier
Meteen aanmelden: Peter Hopstaken, info@skxl.nl (onder vermelding van 'SOS')
NB: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de zaal
PS: bij de ingang wordt om een geldige QR-code gevraagd

« terug