Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Nationale Sport Vakbeurs 2021 10 november 2021

bannervakbeurs

Op 10 november vindt in de Evenementenhal te Gorinchem de 10de editie plaats van de Nationale Sport Vakbeurs. Om dit jubileum te vieren pakt de organisatie dit jaar uit met een veelzijdig programma om sportambtenaren en sportbestuurders te informeren, inspireren en ook een leuk dagje uit te geven.

Exclusief interview Arne Slot over de toekomst van Feyenoord om 14.00 uur
In een interview van Kees Jansma met Arne Slot gaat de huidige succescoach van Feyenoord in op o.a. zijn veelbesproken aanstelling bij de club, zijn huidige voetbalvisie voor het eerste elftal en zijn toekomstplannen voor de gehele club (van jeugd tot het eerste elftal). Ook zal hij vragen uit het publiek beantwoorden.

Naast het exclusieve interview met de hoofdcoach van Feyenoord 1, is het programma van de vakbeurs gevuld met andere bekende namen uit de sportwereld. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan een sportquiz door olympisch hockeykampioen Eva de Goede.

Kennisprogramma
Naast entertainment kunnen bezoekers inspiratie opdoen en kennis vergaren tijdens één van de diverse kennissessies tijdens de beurs. Sportorganisaties als NOC*NSF, Kenniscentrum Sport & Bewegen en diverse sportbonden gaan in op actuele onderwerpen voor gemeenten en sportclubs.

Daarbij zal de nieuw in het leven geroepen stichting ‘Register voor Verenigingsbestuurders’ zich voor de eerste keer in een live sessie aan verenigingsbestuurders, beleidsmakers en verenigingsprofessionals presenteren. Michael van Praag is hoofdspreker tijdens dit gratis bij te wonen symposium.

Dit was slechts een kleine greep uit het beursprogramma. Klik op onderstaande button om het volledige programma te bekijken en registreer jezelf direct voor gratis toegangskaart(en).
programmaVakbeursgratistickets


« terug