Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

8-daagse opleiding Talentherkenning in sport - Expert 7 oktober, 4 november, 2 december 2021; 3 februari, 3 maart, 7 april, 12 mei, 9 juni 2022

Deze opleiding bestaat uit 8 dagen en wordt gegeven op de HAN-locatie op CTO Papendal in Arnhem.

Doelgroep
Deze opleiding is geschikt voor mensen met veel (werk)ervaring met het werken met sporttalenten. Denk aan hoofden opleidingen, hoofden talentontwikkeling, technisch directeuren, talentcoaches met minimaal niveau 4, beleidsmakers bij sportbonden, ervaren scouts.

Inhoud
Deze Expert opleiding Talentherkenning in Sport gaat echt de diepte in. We analyseren in jouw praktijksituatie de route van talent naar de top. Vervolgens maak je op basis van de meest recente wetenschappelijk inzichten en met hulp van docenten en mede-cursisten concrete plannen hoe deze route verbeterd kan worden. Na afloop van de opleiding heb je daadwerkelijk verbeteringen in gang gebracht binnen je eigen vereniging, organisatie of club. Bovendien ben je in staat om de verbeteringen te monitoren door continu te onderzoeken hoe effectief deze zijn.

Leren van elkaar en met name leren van andere sporten is een belangrijke meerwaarde van deze opleiding. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. In de opleiding gaan we ervan uit dat de basiskennis zoals behandeld in de Basic en Advanced opleiding aanwezig is. De focus zal daarom tijdens de verschillende bijeenkomsten met name liggen op het ontwikkelen van vaardigheden en attitude om het proces van talentherkenning en talentontwikkeling te verbeteren.

Verder lezen? Klik hier

Talentherkenning-3

« terug