Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Symposium 'Vrouwelijk leiderschap in de Sport' 8 maart 2021

LNVS

Op 8 maart (Internationale Vrouwendag) vindt de (her)start van Landelijk Netwerk Vrouwen in de Sport plaats, gekoppeld aan online workshopsessies vanuit het thema  'Vrouwelijk Leiderschap in de sport'.

Het Landelijk Netwerk Vrouwen in de Sport dagen - vanuit de overtuiging dat een beweging alleen ontstaat vanuit activiteit - hun partners, (toekomstige) leden en betrokken uit om actief met het netwerk het programma samen te stellen (cocreatie)

Dit kan op 3 manieren:

Tijdens het programma dat hieruit ontstaat stuurt het netwerk op concrete output en op verbinding (netwerken) met elkaar.
LNVSa
De avond wordt afgesloten met de Vrouw & Sport prijs 2021. De prijs zal worden gegeven aan een vrouw die op één van de 25.000 clubs die Nederland rijk is, heeft gezorgd dat, ondanks alle corona-belemmeringen, zoveel mogelijk kinderen en jeugd tot 18 jaar toch hun wekelijkse trainingen konden bezoeken, oefenwedstrijdjes konden spelen en daardoor hun sociale contacten hebben behouden, vrolijk zijn gebleven en niet in een isolement zijn gekomen.

Iedereen kan vrouwen opgeven van wie zij vinden dat zij de prijs verdienen. Dat kan via vrouwensportprijs@gmail.com, met uitleg en liefst ook wat verwijzingen.

Voor meer informatie: klik hier

« terug