Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

ISB-Congres 2021 10 maart 2021

woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021

ISB (het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid) organiseert haar jaarcongres deze keer logischerwijs online. Met onder meer sessies, lezingen en een uitwisselingsnamiddag.

Het congres focust op kansen die na de coronapandemie zijn ontstaan én op kansen die lokale besturen hebben gegrepen. Want meer dan ooit heeft de voorbije periode bevestigd dat sporten en bewegen een belangrijke plaats heeft verworven in ons dagelijkse leven. Sporten en bewegen dichter bij huis, lokaler, in settings die we (nog) niet kenden, maar vooral breder dan ooit tevoren.

De veerkracht, het initiatief en vooral de hoeveelheid aan creatieve en vernieuwende ideeën die steden en gemeenten aanwendden om te werken aan ‘fitte inwoners’ is hoopgevend voor de toekomst. Lokale samenwerkingen werden op poten gezet en er werden kansen benut om zowel het sportaanbod als de sportinfrastructuur anders en dynamischer aan te pakken.

Uitnodigingsbrochure (pdf): klik hier
Voor verdere informatie: klik hier

Tarieven
Gemeenten - non-profitorganisaties

  • Congres - dagdeel: 30 euro per dagdeel voor leden / 40 euro voor niet-leden (woensdagvoormiddag - woensdagnamiddag - donderdagvoormiddag - donderdagnamiddag)
  • Congrespakket: 105 euro voor leden / 150 euro voor niet-leden (twee congresdagen)

Bedrijven

  • Congresdag: 30 euro per dagdeel voor ISB-Bedrijfspartners / 60 euro voor niet-Bedrijfspartners
  • Congrespakket: 105 euro voor ISB-Bedrijfspartners / 200 euro voor niet-Bedrijfspartners

Alle tarieven incl. 21% btw.


ISB

« terug