Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

5-daagse leergang Praktisch werken met ActionTypes ® 1 april 2021

donderdag 1, 8, 15, 29 april en 6 mei 2021 van 14.00  tot 20.30 uur

Het herkennen en begrijpen van persoonlijke voorkeuren speelt een belangrijke rol in de samenwerking tussen mensen. Zeg maar in het communiceren. Er ontstaat begrip voor de beleving en het handelen van de ander.

De paradox is dat we hierin alleen slagen als onze eigen kernbehoeften voldoende worden gevoed. Leren wat je hiervoor nodig hebt en tegelijkertijd de vaardigheden ontwikkelen om anderen in hun kracht te zetten, dat is waar Action­Types voor staat. In deze leergang en onze andere cursussen spoort de deelnemer deze voorkeuren op en zet ze in voor persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, training en coaching.

actiontypeVanuit deze invalshoek is het een bijzonder geschikt hulpmiddel voor toepassing binnen de sport, het onderwijs, de zorg, alsmede binnen private en publieke organisaties. In feite overal waar mensen met elkaar samenwerken en/of ontwikkeling in het functioneren een rol speelt, kent ActionTypes een aanzienlijke meerwaarde. Of het nu gaat om een coach met zijn of haar sporters, (lichamelijke opvoeding)docenten met hun leerlingen, hulpverlener en cliënt of leidinggevenden en hun medewerkers. Maar ook binnen een coachstaf, docententeam, team van hulpverleners, directie.

In de leergang wordt voor de kennisoverdracht gebruik gemaakt van diverse methodieken zoals: uitleg, vragen en ideeënuitwisselingen, simpele motorische testjes, videobeelden, fact papers, pdf’s en ander illustrerend studiemateriaal, casussen, kruisbestuiving vanuit andere gezichtsvelden, opdrachten en reflectie.


Deze 5-daagse leergang is geschikt voor coaches, trainers, begeleiders, docenten in  de sport, het (speciaal) onderwijs, fysiotherapeuten, de zorg en het bedrijfsleven.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

« terug