Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

NLcoach Intervisiesessie 15 februari 2021

Hoe betrek en motiveer je je sporters in tijden van stress en onzekerheid?

maandag 15 februari 19.30-21.00 uur

Tijdens deze tweede lockdown is het beoefenen van georganiseerde sport nauwelijks mogelijk. Dit stelt zowel sporters als coaches voor nieuwe uitdagingen. Zo zijn veel sporters hun wekelijkse uitlaatklep kwijt en lijken de vooruitzichten weinig positief. Sporters kampen met stress en motivatieverlies. Hoe ga je hier als coach mee om? Hoe help je ze het plezier in hun sport te behouden? Hoe houd je ze gemotiveerd om thuis in beweging te blijven? En hoe houd je ze betrokken bij het team?

In deze intervisie sessie gaat sportpsycholoog Marjolein Torenbeek dieper op deze vragen in. Vooraf ontvangen deelnemers aan de intervisiesessie drie opnames waarin Marjolein relevante inzichten uit de sportpsychologie bespreekt:

  • Deel 1 - omgaan met tegenslagen
  • Deel 2 - motivatie, betrokkenheid en focus houden
  • Deel 3 - opdracht/casus ter voorbereiding op de interactieve sessie

Op maandag 15 februari (19.30 - 21.00 uur) krijgen deelnemende coaches de mogelijkheid om samen met Marjolein Torenbeek te sparren over de problemen waar ze tegenaan lopen. Dit aan de hand van opdrachten, discussies in kleine groepjes en een Q&A. Voorafgaand aan de sessie kunnen casussen gedeeld worden met Marjolein Torenbeek zodat ze op 15 februari besproken kunnen worden.

Tarief: € 35 (voor NLcoach-leden), € 65 (voor anderen)
Voor meer informatie en inschrijven: klik hier

nlcoach

« terug