Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Webinar 'Meer inzicht in de SROI van sport en bewegen' 23 november 2020

Sinds afgelopen zomer zijn we in staat om de maatschappelijke waarde van sport en bewegen in een rendement uit te drukken. De SROI van sport en bewegen in Nederland wordt geschat op 2,51. Anders gezegd: elke geïnvesteerde euro betaalt zich ongeveer 2,5 keer terug. De investeringen die het Rijk, gemeenten, inwoners, bedrijven en anderen doen in sport en bewegen, leveren dus ruimschoots maatschappelijke meerwaarde op.

Ook op lokaal niveau kunnen we een schatting maken van deze SROI. Maar wat zegt dit cijfer eigenlijk? Het gratis webinar ‘Meer inzicht in de SROI van sport en bewegen’ geeft hier op 23 november meer duidelijkheid over.

Al bekend met het SROI-premium dashboard? In deze (betaalde) versie van het SROI-dashboard kun je onder andere de uitkomsten van jouw gemeente afzetten tegen die van een groep gemeenten met dezelfde sociaaleconomische kenmerken. In een duidingsgesprek kijken we vervolgens samen naar de uitkomsten van jouw gemeente en bepalen we de vervolgstappen. Een must-have voor iedere gemeente die sport en bewegen naar het volgende niveau wil brengen! Interesse? Tijdens dit webinar wordt ook de premiumversie uitgebreid toegelicht.

  • Voor wie: beleidsmedewerkers, sportformatteurs, Adviseurs lokale sport, medewerkers sportservice-organisaties of sportbedrijven, sportraden, adviseurs.
  • Organisatie: Kenniscentrum Sport & Bewegen
  • Tijd: vanaf 15.00 uur
  • Toegang: gratis:
  • Voor meer informatie en aanmelden: klik hier
« terug