Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Online Kennisdag Sport & Accommodaties 2020 29 september 2020

vsgkd

Waar voorheen ruim 200 mensen fysiek bij elkaar kwamen, gaat Vereniging Sport en Gemeenten dat nu online faciliteren, begeleid door de professionals van Jonge Honden.

Sportaccommodatiebeleid is een dynamisch speelveld waarbij efficiënt gebruik, duurzaamheid en (alternatieve) financiering momenteel actuele begrippen vormen. We hebben de afgelopen maanden creativiteit, nieuwe verbindingen en geïntensiveerde samenwerking gezien. Binnensport die naar buiten ging, veranderend sport- en beweeggedrag, gezamenlijk optrekken om sport verantwoord open te laten gaan, online reserveren van uren buitensport en meer. Er is ook hernieuwde aandacht voor de waarde van sport, bewegen en preventie en de inrichting van de leefomgeving is in een nieuw daglicht komen te staan. Kijkend naar dit alles lijkt het beter benutten van het aanwezige lokale sportkapitaal (vrijwilligers en professionals, sport- en beweegprogramma’s en sport- en beweegvoorzieningen) de inzet en opgave voor de aankomende jaren.

Het event
Het programma wordt verspreid over de dag aangeboden. In vijf rondes van ieder drie sessies kunnen deelnemers alle beschikbare kennis tot zich nemen. Deelnemers kunnen zelf kiezen wanneer ze in- en uitchecken en zo de kennisdag op uw hun manier inrichten.

Als deelnemers een specifieke sessie niet kunnen bijwonen of als er twee interessante sessies op hetzelfde tijdstip plaatsvinden? Alle sessies worden opgenomen zodat deelnemers ze tot twee weken na de kennisdag terug kunnen kijken.

Klik hier voor informatie over het programma, tijden en de kosten

« terug