Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Urban Sport Congres 10 september 2020

We leven in een belevingseconomie waar het creëren van een unieke ervaring voor de consument belangrijker is dan ooit. Het organiseren van een sportwedstrijd op zich is niet meer genoeg om fans te binden, er moet een onvergetelijke ervaring gecreëerd worden voor de bezoekers. Ook worden grote internationale sportevenementen naar de fans toe gebracht, centra van steden zijn steeds vaker het podium voor topsport. Deze onderwerpen komen aan de orde tijdens het Urban Sport Congres. Daarnaast bestaat de mogelijkheid topwedstrijden bij te wonen.

urbanHet eerste deel van het congres bestaat uit enkele presentaties van professionals uit de sport- en evenementenwereld. Wilco Nijland (van sportevenementenbureau Sportworx) vertelt meer over King of the Court en zijn plannen voor de toekomst, waar ook Fabio Azevedo (algemeen directeur FIVB) bij aansluit. Daarna wordt er meer verteld over het WK Handboogschieten uit 2019 en de keuze voor een urban-locatie. Het eerste deel wordt afgesloten met een paneldiscussie met Willem de Boer (onderzoeker HAN University), Ton Wetselaar (Gemeente Utrecht) en René Vlaanderen en Martin Ho Suie Sang (basketbalbond).

Het tweede deel van het programma zal gaan over het WK Volleybal Dames dat in 2022 in Nederland wordt georganiseerd en waarover Michel Everaert (directeur evenementen Nevobo) meer zal vertellen.

Tijdens de derde sessie van dit congres vertonen enkele wereldtoppers hun kunsten. Zo zijn er de onbetwiste nummers 1 van de wereld, de Noren Anders Mol en Christian Sørum. Zij staan al twee jaar lang bovenaan de ranglijst en winnen toernooi na toernooi. Ook de Nederlandse toppers Christiaan Varenhorst en Steven van de Velde spelen in die sessie. Bij de vrouwen zie je het als nummer 1 geplaatste Braziliaanse duo Agatha / Duda en de Europese top met de Tsjechische Hermannova en Slukova.

Toegang tot het congres bedraagt € 85,00. Daarvoor krijg je

  • deelname aan het congres
  • toegang tot wedstrijden (met o.m. de nummers 1 van de wereld, de Noren Mol / Sørum)
  • borrelhapjes en drankjes.

Lunch is optioneel à € 19,50


Voor meer informatie: klik hier
Direct tickets bestellen: klik hier

« terug