Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Webbased Workshop ‘Transformational Coaching’ met professor Jean Côté 11 september 2020

Transformational Coaching for Sport (TC4S) is een evidence-based benadering van coach-educatie die verder kijkt dan de spelsituaties en tactieken met X's en O's om zich te concentreren op essentieel leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden. Het gaat over het opbouwen van betere, sterkere relaties tussen sporter-coach die voortdurende betrokkenheid koesteren.

Gebaseerd op jaren van toonaangevend academisch onderzoek, werd het TC4S-model ontwikkeld door een team van specialisten uit heel Canada en de Verenigde Staten. Onder leiding van de expert - wereldwijd door de wetenschap erkend - op het gebied van atletenontwikkeling, Dr. Jean Côté, en zijn collega, Dr. Jennifer Turnnidge (Queen's University in Kingston, Ontario) is TC4S gebouwd op wetenschappelijk aangetoonde leiderschaps-theorie en maakt gebruik van meerdere wetenschappelijke disciplines.
 
Professor Jean Côté heeft met zijn team het concept van Transformational Coaching for Sport al bij diverse grote sportorganisaties gepresenteerd (FISA-International Rowing Federation, CONI-Italiaans Olympisch Committee, Soccer USA, Soccer Canada, Riksidrottsförbundet-Zweedse Sportfederatie e.a.). En nu kunnen wij er ook kennis mee maken.
 
Via de Dutch Basketball Coaches Association wordt de eerste workshop op dit thema in Nederland, webbased, aangeboden.

  • Tijden: 19.30 uur - 22.30 uur
  • Kosten: € 95 euro (€ 80 euro voor leden Dutch Basketball Coaches Association en NLcoach)
  • Aanmelden: tot 1 september 2020
  • NB: er zijn 20 plaatsen beschikbaar voor deze workshop.
  • Meer informatie: klik hier
  • Meteen inschrijven: klik hier


cote

« terug