Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Webinar Skills Garden 9 juli 2020

9 en 14 juli 2020 | van 10.00 uur tot 10.30 uur

Deelnemers aan het webinar maken kennis met een verrassende visie op de inrichting van de openbare ruimte. Skills Garden® is een Nederlandse innovatieve hardware vanuit het Athletic Skills Model. Om veelzijdig te sporten, spelen, bewegen en elkaar te ontmoeten. Bekend van o.a. Almere, het Princes Maxima Centrum en het thema van vele nieuwe gebiedsontwikkelingen in diverse gemeenten in Nederland waaronder in Amsterdam, Enschede, Veendam en Den Haag. Skills Garden is een concept van het Athletic Skills Company in samenwerking met Kragten. De experts van Athletic Skills Model vertellen er meer over tijdens het webinar.

Tijdens het webinar nemen deze experts deelnemers mee in de onderliggende visie van de Skills Garden en kijken naar het proces dat zij samen met hun opdrachtgevers doorlopen. Skills Garden is een op maat gemaakte leef- en beweegomgeving die uitnodigt tot bewegen, sporten, samenzijn, beleven en participeren. De experts claimen dat er voor iedere gemeente, ieder plek en ieder budget een uitdagende omgeving kan worden gerealiseerd.
ASK-1

Skills Garden is een voorziening in de openbare ruimte waar mensen sporten, bewegen, ontmoeten en samen zijn. Een sociale infrastructuur, die mensen aantrekt en sociale cohesie bevordert. Een plek voor jong en oud waar gedurende de hele week, de klok rond, activiteit is. Aandacht voor de vormgeving zorgt ervoor dat het een fijne omgeving is om te verblijven en te ontmoeten.

De Skills Garden is geschikt voor iedereen: valide en mindervaliden, jeugd, adolescenten, volwassenen en senioren die georganiseerd of ongeorganiseerd bewegen: iedereen kan terecht in de Skills Garden. Groepen vanuit scholen, sportverenigingen, brandweer, politie, gezondheidscentra, buurtsportcoaches en mantelzorgers kunnen hier terecht om hun trainingen of beweegprogramma’s uit te voeren. De Skills Garden is een geïntegreerde omgeving voor iedereen.ASK-2

Presentatie door:
- Martijn Postuma – Athletic Skills Company/Skills Garden
- Tommy van den Dungen - Kragten/Skills Garden

Data: 9 en 14 juli
Tijd: 10:00-10:30
Toegang: gratis
Meer informatie: klik hier
Aanmelden: klik hier

ASK-3

« terug