Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Webinar Chaos – alles over het aanpassingsvermogen van teams 25 mei 2020

chaosmaandag 25 mei, woensdag 10 juni of donderdag 18 juni

Hoe ga jij als trainer of coach om met de coronacrisis? Gebruik je deze tijd ook om je kennis te verbreden, verdiepen en om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen? Daar helpt NLcoach je nu graag bij, met het webinar Chaos – alles over het aanpassingsvermogen van teams.

Gebleken is dat de teams die het best presteren de teams zijn die zich continu kunnen aanpassen aan veranderende situaties en omstandigheden. Dit is nu meer dan ooit belangrijk, want we weten weinig zeker, behalve dat er veel onzekerheid is! Hoe kun jij van je team zo’n ‘zelfregulerend' team maken?

Het eerste is de situatie waarin we ons nu bevinden, een tijd van crisis en chaos. Vanuit die chaos ontstaat creativiteit: het dwingt ons routines los te laten en tot nieuwe oplossingen te komen. Vier vaardigheden zijn hierbij essentieel:

  • analyseren;
  • interpreteren;
  • oplossen;
  • interacteren.

De teamleden moeten deze vaardigheden gezamenlijk gebruiken.

boekchaosHet webinar bespreekt de methode MasterTeam en laat zien hoe deze methode je helpt om de genoemde vaardigheden binnen jouw team te ontwikkelen. De inhoud van het programma is gebaseerd op het boek CHAOS, geschreven door Wietske Idema en Marjolein Torenbeek.

Spreker: Daan Ruiter (prestatiecoach bij de Talentenacademie)
Organisatie: NLcoach
Data: maandag 25 mei, woensdag 10 juni of donderdag 18 juni
Tarief: € 65,- ex btw (leden NLCoach € 35,- ex btw)
Voor meer informatie: klik hier

« terug