Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Congres | Het sporttalent van de toekomst - UITGESTELD 22 juni 2020

Dit evenement is uitgesteld vanwege vanwege maatregelen die betrekking hebben op bestrijding van het coronavirus

Tijdens het congres komen de belangrijkste thema’s rondom talentontwikkeling aan bod. Dit gebeurt in een theatersetting waarbij gebruik wordt gemaakt van video’s, verhalen van (top)sporters en coaches en praktijkervaringen van experts.

Na het congres weet de deelnemer eraan als beleidsmaker, sportcoach en/of sportouder waarom laat selecteren en specialiseren, het stimuleren van een groeimindset en een brede motorische ontwikkeling bij sporttalenten bijdraagt aan plezier en topprestaties op de lange termijn.

Met als sprekers Jan van Halst (analist bij Ziggo Sport, oud-profvoetballer bij FC Twente en Ajax, voormalig commercieel manager en manager algemene zaken van FC Twente), Bart Heuvingh (topsportbegeleider bij AZ, expert in groeimindset en auteur van het boek Talent van Morgen) en Jorick Hendriksen (specialist Athletic Skills Model en hij houdt zich bezig met de trend van beweegarmoede en de noodzaak van een brede(re) motorische ontwikkeling, daarnaast werkzaam als jeugdtrainer wedstrijdzwemmen).

  • Locatie: ZIMIHC Theater Zuilen, Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht
  • Tijden: 10.00 uur - 16.10 uur (afsluiting en borrel)
  • Toegang: € 175 (incl. licentiepunten, bewijs van deelname, onbeperkt koffie/thee en lunch)
  • Voor meer informatie: www.sporttalentvandetoekomst.nl

talent

« terug