Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Week van Goed Sportbestuur 21 maart 2020

* van zaterdag 21 t/m vrijdag 27 maart *

Een goed sportbestuur maakt het mogelijk dat sporten leuk is! Daarom geeft sportkoepel NOC*NSF in de eerste week van de lente extra aandacht aan de sportbestuurders. Met de kennis die deze sportbestuurders samen hebben en de ontwikkeling van de nieuwe Code Goed Sportbestuur geeft NOC*NSF graag meer inzicht in hoe besturen in de sport leuker en gemakkelijker wordt. Dit feest wordt voor zowel bondsbestuurders, verenigingsbestuurders of andere geïnteresseerden die met de nieuwe code willen gaan werken georganiseerd.

Tijdens deze week kan er kennis gemaakt worden met de inhoud van de code en bijbehorende tools en mogelijkheden. Bestuurders van sportbonden en verenigingen, ondersteuners van verenigingen, gemeenten en lokale sportservice bureaus kunnen elkaar ontmoeten en nieuwe kennis opdoen om daarmee besturen in de sport nóg leuker/gemakkelijker te maken.

Op 21 maart 2020 organiseert NOC*NSF een startconferentie in Omnisport Apeldoorn in samenwerking met KC Sport, Kuperus en Co, BMC Advies, CMS Advocaten, Muijzers Advies, Wagner, KNRB - gRoei, KNVB, Supervisie Sportbestuur, Sport Professionals Network, Rabobank, Doping Autoriteit, Instituut voor Sport Rechtspraak, Academie voor Sportkader en Centrum Veilige Sport.

gs

« terug