Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Jaarcongres Duurzaam Presteren in sport, zorg en bedrijfsleven; herstelinterventies en wearables - AFGELAST 17 april 2020

Dit congres gaat niet door vanwege maatregelen die betrekking hebben op bestrijding van het coronavirus

arkopresterenHet congres Duurzaam Presteren is bedoeld voor prestatie- en herstelexperts uit de sport, de zorg en het bedrijfsleven. Wat is bijvoorbeeld het effect van het chronische slaaptekort van onze samenleving op ons functioneren? Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er op het gebied van de beïnvloeding van onze biologische klok om beter te kunnen presteren? Welke interventies en wearables zijn succesvol?

Het vermogen om goed te kunnen herstellen is in de (top)sport al lang geaccepteerd als belangrijke succesfactor voor duurzame prestaties. Ook binnen de zorg en het bedrijfsleven zijn inmiddels de nodige ervaringen opgedaan met interventies rondom slaap, optimaal herstel en duurzame inzetbaarheid. Alleen hoe doe je dit? Hoe zet je bijvoorbeeld je biologische klok gelijk zonder dat deze bezwijkt onder de druk van onze 24-uurs economie? Wat is nu precies de rol van slaap, licht en voeding? Welke wearables zijn in de topsport inmiddels gemeengoed en kunnen ook in andere sectoren worden ingezet voor optimaal herstel?

  • Locatie: MeetINoffice, Polanerbaan 13H, 3447 GN Woerden
  • Tijden: 9.00 uur (koffie), 9.30 uur (opening), 16.15 uur (borrel)
  • Toegang: € 245 excl. btw (tot 1 maart 2020, daarna € 295 excl. btw)
  • Voor meer informatie en inschrijven: klik hier

« terug