Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Future Football Academies 3 maart 2020

De concurrentie tussen voetbalclubs is groot en daardoor wordt de focus op de jeugdopleiding en talentontwikkeling groter en groter. Effectieve en productieve voetbalacademies worden steeds noodzakelijker en clubs moeten nog meer aandacht besteden aan de juiste ontwikkeling van hun jeugd.

Capelli Sport en Sport eXperience bundelen hun krachten en nodigen innovatieve bedrijven (startups en scaleups) met een sterke focus op accessoires, kleding, gegevens of apparatuur voor voetbalacademies uit voor een uitdaging. Zij geven namelijk 5 bedrijven een unieke kans om zich te presenteren voor vertegenwoordigers van voetbalacademies. De organisatoren van dit evenement richten zich op België, Duitsland en Nederland en wisselen kennis, inzichten en contacten tussen de landen uit.

Capelli Sport
Capelli Sport is de partner van en de officiële outfitter van een aantal internationaal erkende sportorganisaties, professionele clubs en internationale teams geworden. Momenteel verdeelt Capelli Sport zijn trainingsuitrusting en kleding van wereldklasse in meer dan 25 landen wereldwijd. In de VS is Capelli Sport betrokken bij en bezit het voetbalacademies die hun outfits leveren voor meer dan 45.000 getalenteerde jeugdspelers.FFA

Borussia MönchenGladbach en VVV Venlo
Sprekers tijdens dit evenement zijn Mirko Sandmöller van Borussia MönchenGladbach en Roger Bongaerts van VVV Venlo (beiden zijn hoofd van de voetbalacademie) én Dr. Gerd Thissen, oprichter van de Duitse voetbalacademie. Als auteur publiceerde hij verschillende voetbalboeken (ook in de VS, Engeland, Frankrijk, Hongarije, China, enz.) en talloze tijdschriftartikelen en dvd's over de didactiek en methodologie van het voetbalspel met een focus op kinder- en jeugdvoetbal, schoolvoetbal, keeperstraining, tactiektraining en voetbalspecifieke gymnastiek.

  • Locatie: skybox van Capelli Europe in Schauinsland-Reisen-Arena, Margaretenstraße 5-7, 47055 Duisburg (Duitsland)
  • Tijden: 12.00 - 17.00 uur
  • Toegang: € 45
  • Voor meer informatie en aanmelden: klik hier
« terug