Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Future of tennis 11 februari 2020

Hoe ziet tennis er over vijf, tien of zelfs twintig jaar uit? 6 ondernemers en 1 professionele tennisspeler vertellen er meer over.

De evolutie van technologie, atletiek en coaching heeft tennis misschien verbeterd, maar het gebrek aan variatie heeft wellicht ook voor een vervelende voorspelbaarheid gezorgd. Hoe ziet tennis er over vijf, tien of zelfs twintig jaar uit en welke componenten zullen de stijl beïnvloeden?

Als we een eendimensionaal spel willen vermijden, is het van cruciaal belang dat we ons volledig bewust zijn van moderne innovaties die praktische toepassing bieden. Niet alleen voor de spelers, wat betekent dit voor clubs en federaties? Hoe kan innovatie ook voor deze stakeholders waarde toevoegen? En hoe blijven fans betrokken?fot

Op 11 februari 2020 presenteren 5 geselecteerde bedrijven hun onderneming op het hoofdkantoor van KPN in Rotterdam. Deelnemers aan dit evenement ontmoeten vertegenwoordigers van tennisacademies, clubvertegenwoordigers, bonden en andere belanghebbenden. Het vindt plaats tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Met als speciale gast de Nederlandse tennisprof Matwé Middelkoop voor een Q&A. Zijn beste prestaties zijn een 1e ATP-titel in 2016 in Sofia en hij versloeg Roger Federer in 2015 bij een Davis Cup-wedstrijd.

  • Locatie: KPN hoofdkantoor, 123 Wilhelminakade, 3072 AP Rotterdam
  • Tijden: 14.15 uur (welkom), 14.30 uur (start programma), 17.00 uur (start borrel)
  • Toegang: vrij
  • Voor meer informatie en aanmelden: klik hier
« terug