Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

VSG-congres: ‘Het geheim van samen’ 25 september 2019

woensdag 25 en donderdag 26 september 2019 in Emmen

In de European Community of sports uitgeroepen regio kunnen congresdeelnemers op zoek gaan naar het 'Geheim van samen'. De VSG biedt een inspirerend congresprogramma met toonaangevende keynote sprekers en prachtige Drentse voorbeelden van samenwerking op vele terreinen.

Keynote sprekers zijn:

  • Prof. dr. Maarten van Bottenburg -  publiek-private waardecreatie, de geheimen achter samenwerkingsverbanden van de publieke en private sector.
  • Buitengewoon hoogleraar, filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar - met 'Shift happens 2030' geeft hij een doorkijkje naar de toekomst en maakt hij duidelijk hoe we zelf meerwaarde kunnen creëren in een turbulente wereld, die in rap tempo transformeert naar een volgende fase in onze beschaving.
  • Prof. dr. John Goedee, hoogleraar ketensamenwerking - gaat in zijn keynote in op de strategische dilemma’s en operationele vragen die komen kijken bij de inrichting van data-gedreven regie van samenwerking in de sportsector.

Dagvoorzitter van het VSG-congres is Marijn de Vries, voormalig profwielrenster en nu journaliste, schrijfster, spreekster, KNWU-bestuurslid, ambassadeur én wieleranalist voor Studio Sport. En een van de gasten is Gerard Kemkers.

Donderdag 26 september
De tweede dag begint met een collectieve teambespreking waarin de alliantiepartners van het Nationaal Sportakkoord de stand van zaken doornemen. Hoe staan we ervoor, wie heeft al gescoord en wat hebben congresdeelnemers nodig om nog beter te kunnen presteren?

Vervolgens gaan congresdeelnemers op deze tweede congresdag op verschillende manieren Emmen ontdekken; zij gaan kennismaken met bijzonder projecten, boeiende locaties en de resultaten van lokale samenwerking.

Lees verder...
Voor meer informatie (uitgebreid programma, kosten van deelname en opgeven voor deelname) klik hier

« terug