Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Bijeenkomst NLsportraad over de organisatie en financiering van de sport 5 september 2019

De NLsportraad nodigt belangstellenden uit voor hun bijeenkomst over de organisatie en financiering van de sport. Tijdens de bijeenkomst informeert Nederlandse Sportraad de deelnemers over de voortgang van het Brancherapport Sport, dat KPMG momenteel maakt in opdracht van de raad. Met het rapport maakt KPMG een zo scherp mogelijke foto van de sportbranche en de ‘prestaties’ van de branche in termen van sportdeelname, topsport en sportbeleving. Ook brengt het rapport relevante ontwikkelingen – kansen en bedreigingen – in beeld voor de branche.

logoNederlandseSportraadNaar aanleiding van het Brancherapport Sport van KPMG wil NLsportraad graag met betrokkenen in gesprek over de belangrijkste onderwerpen voor het advies over een toekomstbestendige sportsector. Welke ontwikkelingen baren het meest zorgen? Wat moet er veranderen om de sport voor iedereen toegankelijk te houden? Op welke manier kan de branche worden versterkt?

Op basis van het Brancherapport Sport en de gesprekken met betrokkenen zal de NLsportraad minister Bruins van Medische Zorg en Sport adviseren over een toekomstbestendige sportsector.

De bijeenkomst op 5 september wordt geopend door dagvoorzitter en raadslid Bernard Wientjes en Michael van Praag (voorzitter NLsportraad) gevolgd door diverse workshops over o.m. de financiering door overheden, de innovatie van sport en de toegankelijkheid breedtesport.

  • Locatie: De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS), Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht
  • Tijden: 9.30 - 13.00 uur (incl. lunch)
  • Toegang: vrij
  • Aanmelden: stuur een e-mail met naam, functie, organisatie, mailadres en eventuele dieetwensen naar info@nlsportraad.nl o.v.v. 'inschrijving bijeenkomst 5 september'
  • Meer informatie over aanleiding en het programma: klik hier
« terug