Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Kennisdag Sport en Duurzaamheid 23 mei 2019

Vereniging Sport en Gemeenten organiseert met medewerking van Vereniging Nederlandse Gemeenten, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Bouwstenen voor sociaal de Kennisdag Sport en Duurzaamheid. Er starten veel initiatieven om de sport en sportaccommodaties te verduurzamen. Rijksoverheid, provincies, gemeenten en sportaanbieders zijn op verschillende manieren aan de slag met onderwerpen als energiebesparing en -opwekking, circulaire sport, co2-neutrale sport, duurzaam beheer en het vergroenen van sport.

kd

Op deze kennisdag kunt u zich laten informeren, inspireren en op praktische wijze kennis maken met verduurzaming van sport en sportbeleid. In plenaire en parallelle sessies geven toonaangevende sprekers en experts uit de praktijk antwoord op uiteenlopende vragen over verduurzaming van sport en sportbeleid.

  • Locatie: Maaspoort Sports & Events, Den Bosch
  • Tijden: 9.00 uur (ontvangst), 9.30 uur (start programma) en 17.45 uur (start diner (optioneel))
  • Toegang: € 280 (VSG-leden), € 422,50 (niet-leden) en Young Professionals van een VSG-lidorganisatie betalen € 185 als zij samen met een senior van dezelfde organisatie aan de Kennisdag deelnemen (bedragen incl. documentatie, koffie/thee en lunch en excl. btw)
  • Contactpersoon: Rick Brounen, r.brounen@sportengemeenten.nl
  • Voor meer informatie (programma en aanmeldmogelijkheid): klik hier

« terug