Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Wandeltrainersdag 2019 6 april 2019

Een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk. Steeds meer mensen kloppen aan bij een deskundige voor advies en begeleiding op weg naar een gezonder leven. Hoe kun je als wandel-, atletiek- of fitnesstrainer een leefstijlverandering zo goed mogelijk begeleiden?

De achtste Wandeltrainersdag, die plaatsvindt op zaterdag 6 april 2019 in Amersfoort, staat geheel in het teken van Leefstijl. De dag wordt georganiseerd door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) in samenwerking met de Stichting Running 20/20. Het evenement is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de training en begeleiding van wandelaars en/of het verbeteren van leefstijl.

Tijdens diverse theoriesessies, workshops en clinics worden de deelnemers geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op wandel- en trainingsgebied. Zo is er aandacht voor nieuwe trainingsvormen en -technieken, bewegen met specifieke doelgroepen, groepsdynamiek en observatie. Het op een verantwoorde manier verbeteren van leefstijl komt onder andere aan bod tijdens de workshop over FitStap, het nieuwe beweegprogramma van KWBN.

  • Locatie: op en rond Sportpark Bokkeduinen in Amersfoort.
  • Tijden: 09.30 uur (start), 16.00 uur (borrel)
  • Voor meer informatie: klik hier
« terug