Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Vakbeurs Sportaccommodaties 14 maart 2019

HoutenVakbeurs Sportaccommodaties is een jaarlijks terugkerend platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Doelgroep: (semi-)professionals of vrijwilligers betrokken bij ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties.

Redenen om dit evenement te bezoeken:

1. 100% focus op accommodaties
Er zijn talloze factoren waar professionals rekening mee moeten houden om een sterke accommodatie neer te zetten. Daarom vestigt Vakbeurs Sportaccommodaties alle aandacht op de accommodatie zelf: van financiering en ontwerp tot beheer en onderhoud.

2. Bespaar zeeën van tijd
Om snel te scannen welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen van belang zijn is dat alles deze dag op één plek verzameld. Dat bespaart een hoop zoekwerk en losse afspraken.

3. Inspirerende sessies
Tijdens de beurs zijn er interessante kennissessies over uiteenlopende thema's en vraagstukken.

4. Laagdrempelig en ongedwongen netwerken
Op de beursvloer is gelegenheid voor een goed gesprek of korte eerste kennismaking met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn. Op de beursvloer komen meer dan 1.600 van uw vakgenoten samen.

5. Kosteloos en zorgeloos
Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. ook parkeren bij het beursgebouw én gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten is kosteloos. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.


Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
Toegang: vrij
Voor meer informatie: www.vakbeurssportaccommodaties.nl
Meteen aanmelden: klik hier

« terug