Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Praktijkdag Zwemonderwijs 6 december 2018

De Praktijkdag Zwemonderwijs staat dit jaar in het teken van de diverse doelgroepen die in het zwembad leren zwemmen en ontspanning zoeken. Naast de kinderen die in de zwemles leren zwemmen, komen ook doelgroepen zoals (ouders met) baby’s, schoolklassen, volwassenen, senioren, mensen met beperking en asielzoekers naar het zwembad. Vaak richt het aanbod zich op het leren zwemmen en zwemveiligheid, maar er zijn ook tal van recreatieve activiteiten mogelijk om het plezier van bewegen in water te ervaren.

Tijdens de Praktijkdag Zwemonderwijs ligt dit jaar de nadruk op praktische kennis over allerlei doelgroepen en activiteiten in het zwembad. Ook is er aandacht voor de koppeling tussen de zwemlessen en het overige aanbod in de accommodatie. Nieuw onderzoek laat namelijk zien welke kansen er zijn voor zwemonderwijzers om kinderen te stimuleren om ook na het behalen van de zwemdiploma’s te blijven zwemmen. Dat blijkt ook erg belangrijk te zijn om zwemveilig te blijven.

Organisatie: Nationale Raad Zwemveiligheid
Locatie: Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein
Tijden: 7.30 uur (mogelijkheid tot ontbijt), 8.30 uur (ontvangst), 9.00 uur (start programma), 16.45 uur (borrel en hapjes)
Toegang: € 325,- excl. btw (voor licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s en erkende organisaties voor Zwemvaardigheidsdiploma’s € 295,- excl. btw)
Voor meer informatie en aanmelden: klik hier

« terug