Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Start2Create Academy 16 april 2019

Driedaagse opleiding | 16 & 17 april én 5 juni 2019

Wil je sportverenigingen in beweging krijgen? Praktische tools leren om diverse vraagstukken op een andere manier aan te vliegen? Uit de cirkel breken van ‘Ja, maar…”, “Dat hebben we al geprobeerd…” en “Dat kan helemaal niet…” ? Met creatief denken kom je tot oplossingen en plannen waar enthousiasme en draagvlak voor is.

In de Start2Create Academy ervaar je wat creatief denken is en hoe je de tools zelf ook praktisch kunt inzetten. Je kunt met de tools verenigingen uit hun vaste denkkaders laten stappen en zelf begeleiden naar nieuwe inzichten en oplossingen. Je kunt de tools ook inzetten in je eigen (sport)organisatie.

We gaan aan de slag met actuele vragen uit de sport en passen daar creatief denken op toe. Jij ook. Je oefent zelf met de groep en je ontvangt feedback om de tools optimaal in te zetten. De creatieve tools helpen je tot nieuwe inzichten en concrete plannen te komen. Ook kun je de tools inzetten om kernwaarden, beleid en interne processen vanuit een nieuw perspectief te zien en uit te werken. We praten over absurd denken, paskamers, Barbapappa, crimineel denken en kleuren.


'Met de creatieve tools maak je anderen eigenaar van het idee. De valkuil is zelf alle oplossingen en ideeën aan te dragen. De training is erg actief en je leert bruikbare tools waarmee je de creativiteit van mensen kan activeren' | deelnemer Start2Create Academy

  • Locatie: Zeist
  • Tarief: € 1250,- p.p ex btw (incl. lunch, avondprogramma + diner, overnachting, ontbijt, reader)
  • Meer informatie: kyra@start2create.nl / 06-1983 6263
  • Inschrijven: klik hier

« terug